Övüç özür diledi, Salkım’dan cevap gecikmedi

Övüç özür diledi, Salkım’dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'a cinsiyetçi bir küfür eden Murat Övüç, yeni bir video yayınlayarak şarkıcıdan özür diledi. Yeşim Salkım da bu videoya cevap verdi ve iddia edildiği gibi kimsenin ekmeğiyle oynamadığını ifade etti.

Sosyal medya fenomeni ve Dj Murat Övüç Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda arasının bozuk olduğu ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'a cinsiyetçi bir küfür etti. Günlerdir eleştirilen ve işlerinin bazıları iptal edilen Övüç, yeni bir video yayınlayarak Salkım'dan özür diledi.

 

 

"BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPTIM"

Instagram hesabından video yayınlayan şarkıcıyı etiketleyen Övüç, "Suskunluğumu bozuyorum, artık konuşmanın vakti geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendi de çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" dedi.

 

“TEHDİT EDİLİYORUM”

Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, sözlerine şöyle devam etti: "Günlerdir çalıştığım iş yerlerini telefonlarla 'Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi bir sürü tehdit geliyor. Bunu da yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmalarımı arayıp işlerimi iptal ediyorlar, etsinler hiç sıkıntı değil."

 

“KİMSE ARAYA GİRMESİN”

 

Yeşim Salkım'ın ise dava açmaya hazırlandığı Murat Övüç’ün videosuna yine videolu bir cevap verdi. Kimsenin ekmeğiyle oynamadığını, asla Övüç’ün anlaşmasının feshedildiği yerde çıkmayacağını ve işletmelere de onunla çalışmaları çağrısını yaptı. Ayrıca araya girmeye çalışan hatırlı kişilere de bu çabalarından vazgeçmelerini Murat Övüç’le mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi.

 

MURAT ÖVÜÇ'ÜN ÖZÜR VİDEOSU VE YEŞİM SALKIM'IN CEVABI BURADA:

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum