Öyle bir vaadde bulundu ki

Öyle bir vaadde bulundu ki

 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret etti.

Seçildiği takdirde Mayıs’ın 2’nci haftası salı günü saat 14.00’te İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplanacağını belirten Sarıgül, alacakları ilk kararı da açıkladı: “Taksicilerin sorunlarının hepsini bilen, şoför Hakkı Baba’nın oğlu İstanbul’a geliyor.

Geçen gün ‘Biz hayatımızda Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermedik ama oylar Sarıgül’ün’ sözleri benim için çok önemliydi. İlk kararımız VIP taksilere son vermek. Eğer benim için ‘Bunları oy almak için söylüyor’ diye düşünüyorsanız sakın bana oy vermeyin. Oy için bunu söylemiyorum. Ben bunu adalet duygusu için söylüyorum. Ama ‘VIP adı altında 4-5 tane firmayı zengin ediyorum’ dersen Sarıgül 4-5 tane firmanın adamı olmaz. Sarıgül hakkın ve halkın adamı olur. İstanbul’da kin, nefret ve sevgisizlik dönemi bitsin. İstanbul’da barış, özgürlük ve demokrasi dönemi başlasın.” 

Sarıgül konuşmasının ardından taksinin şoför koltuğuna oturarak “İstikametimiz Saraçhane. Bu taksi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gider. Gelmek isteyenler gelsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.