Oyuncu Batuhan Karacakaya'nın 'şantaj' suçundan 3 yıla kadar hapsi isteniyor

Oyuncu Batuhan Karacakaya'nın 'şantaj' suçundan 3 yıla kadar hapsi isteniyor

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle ünlenen oyuncu Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a 'şantaj' yaptığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a ‘şantaj’ yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı.

İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya şikayetçi Ayşe Fatma Aslanpay ile avukatı Ümit Becel ve sanık Batuhan Karacakaya ve avukatı katıldı. Duruşma, tarafların talebi doğrultusunda basına kapalı olarak yapıldı. 

Adliye önünde basın mensuplarına açıklama yapan Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.

Aslanpay'ın avukatı Ümit Becel, "Sanık Batuhan her ne kadar suçlamaları reddetmiş olsa da tüm ifadeler suçtan kurtulmaya yönelikti. İfadesinde 'Medya gücümün ve kitlemin farkındayım, rezil olmayı göze alamadım bu nedenle o videoyu Ayşe'ye çektirmek zorundaydım' dedi. Zaten bahse konu video izlendiğinde mağdura zorla ve darp korkusuyla yaptırıldığı iddianame de açıktır. Şikâyetimiz devam ediyor ve Sanık Batuhan'ın tüm HTS kayıtları da incelenecek. Sonraki celse karar verilecek" ifadelerini kullandı. 

 

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR


Mesaj içeriğindeki olaya ilişkin şüphelinin menfaatinin olduğu ve müştekiye zorla video çektirdiği belirtildi. İddianamede, şüpheli Batuhan Karacakaya'nın 'şantaj' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.