Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir boşandı! Boşanma protokolü ortaya çıktı

Oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir boşandı! Boşanma protokolü ortaya çıktı

7 yıl önce evlenen ünlü oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir'in anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı.

7 yıl önce evlenen ünlü oyuncu Mesut Akusta ile Şafak Özbir Akusta anlaşmalı boşanma kararı aldı. Tek celsede boşanan çift arasında imzalanan protokole ise Halktv.com.tr ulaştı. Protokole göre Ankara’daki evinin yarı hissesini eşine veren Mesut Akusta, lüks otomobilini de eşine verdi.

Mesut Akusta ile Şafak Özbir Akusta, İstanbul Anadolu 12. Mahkemesi’ne başvurarak anlaşmalı boşanma kararı aldıklarını bildirdi. Çift, aralarında imza altına aldıkları boşanma protokolünü de mahkemeye sundu. Mahkeme, çiftin talebi doğrultusunda çiftin boşanmasına karar verdi.

ÇOCUK İÇİN ORTAK VELAYET DÜZENLENDİ


Şafak Özbir Akusta ile Mesut Akusta arasındaki boşanma protokolüne ise Halktv.com.tr ulaştı. Buna göre, çiftin kızları B. C. Akusta için ortak velayet düzenlendi. Annesinde kalmasına karar verilen çocuğu, baba Mesut Akusta belli günlerde görebilecek. Boşanma protokolünde imzalar 12 Mart günü atıldı.

ADINA KAYITLI LÜKS OTOMOBİLİ DEVRETTİ

Mesut Akusta, adına kayıtlı olan Ankara Çankaya’daki evin yarı hissesini eşine devretti. Akusta, adına kayıtlı olan BMW X5 model aracı ise eşi Şafak Özbir Akusta’ya devretti. Mesut Akusta, Balıkesir’in Avşa adasında bulunan evi ise kızı adına devretmeyi kabul etti.

Protokole göre, çiftin bankada bulunan varlıkları ise kendilerine ait olacak. Çiftin en son birlikte oturdukları evdeki eşyalar da Şafak Özbir Akusta’ya ait olacak.

ESRA EROL’UN GÖRÜMCESİ


Bu arada, Şafak Özbir Akusta aynı zamanda ünlü sunucu Esra Erol’un da görümcesi. Şafak Özbir Akusta’nın babası ‘Kürt İdris’ lakaplı İdris Özbir ise 2002’de hayatını kaybetmişti.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.