Oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi deprem korkusu nedeniyle Arnavutluk’a taşındı

Oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi deprem korkusu nedeniyle Arnavutluk’a taşındı

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, hızlı bir kararla ülkeyi terk etti. Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından İstanbul depremi için yapılan açıklamalardan korkan 2 çocuk sahibi çift, Almeda Abazi’nin memleketi Arnavutluk’a yerleşti.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi, deprem korkusu nedeniyle ülke değiştirdi. Gözlerden uzak bir hayat süren çiftlerden. 2019 yılında oğulları Efehan'ı, 2021'de de kızları Alina'yı kucaklarına alan çift Almeda Abazi'nin ata yurdu Arnavutluk'un başkenti Tiran'a yerleşme kararı aldı. 

 

ARNAVUTLUK’A YERLEŞTİLER

 

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden sonra radikal bir karara imza tan Sayışman, eşi Almeda Abazi'nin depremden korkması nedeniyle çocuklarıyla birlikte Arnavutluk'a taşındı. Bilim insanlarının Marmara depreminin yaklaşmasını söylemesi üzerine Abazi'nin endişeleri arttı. Sabah'ta yer alan habere göre harekete geçen oyuncu eşinin memleketinin başkenti Tiran ve ülkenin tatil beldesi Dhermi'den ev satın aldı.

 

İSTANBUL'DAKİ EVİNİ KAPATMADI

 

Tolga Sayışman'ın kızı Alina ve oğlu Efehan da artık orada eğitim görecek.

Tolga Sayışman ve ailesi yılın altı ayı Türkiye'de diğer yarısında ise Arnavutluk'ta yaşayacak. Oyuncu bu sebeple İstanbul'daki lüks evini de kapatmadı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.