Özkan Sümer’den flaş transfer açıklaması

Özkan Sümer’den flaş transfer açıklaması

Bordo – Mavili Kulübün Genel Koordinatörü Özkan Sümer, transfer çalışmalarına ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar;

Özkan Sümer, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve gerekli tamamlamaları yapacaklarını ifade ederek, savunma güvenliğini koruduklarında büyük problemi çözmüş olacaklarını belirtti.

Özkan Sümer, transferi gerçekleşen Okay Yokuşlu ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Biz de duyurulara göre bilgi edindik. Artık onun ayrıldığını düşünüyoruz. Ama Okay’ın ayrılma ihtimali karşısında hazırlıklarımız vardı. Kendisi de bu tür mesajlar vermişti. Biz de ne yaparız konusunda bir arayış içerisinde olduk. Onun yerini kapama noktasındaki çalışmalarımızın ne kadar etkin olduğunu zamanla göreceğiz. Ben büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Elbette ki bu kardeşimiz önemli bir oyuncudur ama bir oyuncunun gitmesiyle takımın etkinliği düşecekse bu sorunu oyuncu da değil kulüpte aramak lazım."  

TRANSFERDE ÖNCELİK SAVUNMA

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise Sümer, "Çalışmalar sonuca geldi demek yanlış olur ama temaslar iyi gidiyor. Gerekli tamamlamaları yapacağız. Giden oyunculara sayısal bakmamak lazım, verimlilik olarak bakmak lazım. Bizde performansı çok yüksek oyunculardan Trabzonspor mahrum kaldı denemez. O yüzden kaygıya neden olmayacak bir eksilme söz konusu. Biz bu oyuncuların gideceğine göre hazırlık yapıyorduk lig bitmeden. İnanıyorum ki iyi bir tamamlama yapacağız ve oradaki eksikliği gidereceğiz. Savunma güvenliğini koruduğumuz zaman bir büyük problemi çözeceğiz. O zaman sonuç üretmedeki potansiyelimiz de yükselecektir. Eksiklerimizi sadece transferle değil kendi kaynaklarımızdan da katkılar yapacağız" sözlerini sarf etti.

"İKİ TANE MERKEZ SAVUNMA OYUNCUSUNA İHTİYACIMIZ VAR"

Ellerindeki oyuncuların durumuna göre hareket edeceklerini vurgulayan Sümer, "Henüz kadro netleşmediği için bir sayı vermek mümkün değil. Eski kadrodan 20 oyuncu kalırsa belki 6 tane belki daha fazla oyuncu alacağız. Yani gidecek oyunculara göre o sayı netleşecek. Burada oyuncuları sadece sayısal olarak düşünmemek lazım mevkilere göre kalitelerine bakacağız. Gidecek olan oyuncular zaten gidenlerdir. Başka gidecek oyuncularla ilgili konuşamayız çünkü onun bir garantisi yok. İki tane merkez savunma oyuncusuna şiddetle ihtiyaç duyduğumuzu baştan beri biliyorduk. O noktada çalışmalarımızı yapıyorduk. Her oyuncunun kendine özgü farkları vardır. Mevki olarak gidenlerin yeri tamamlanacak" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.