Öztürk Yılmaz:Erdoğan krizi fırsata çevirmek istiyor

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Türkiye'nin korona sebebiyle Avrupa ve ABD'ye gönderdiği yardımlar üzerinden Erdoğan'a yüklendi. Öztürk "Erdoğan krizi fırsata çevirmek istiyor." dedi.

Yılmaz sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Türkiye'nin Avrupa'ya ve ABD'ye gönderdiği yardımları eleştirdi. Öztürk ayrıca muhalefete de "kukla muhalefet, hep uyuyordu yine uyuyor" diyerek sert çıktı. 

"ERDOĞAN AVRUPA'DA BOZULAN İMAJINI DÜZELTMEK İSTİYOR"

Öztürk: Koronavirüsüyle mücadele konusunda Sayın Erdoğan dış ülkelere uçaklarla malzeme gönderiyor. İtalya'ya, İspanya'ya, İngiltere'ye, ABD'ye, Güney Afrika'ya yani pek çok ülkeye malzeme ve yardım gidiyor. Hiç düşündünüz mü? SMS ile bizden 10 TL dileniliyor. Paralar toplanıyor. Niye bu paralar halka harcanmıyorda İtalya, İspanya, İngiltere gibi fert başına düşen milli gelirin bizden en az 5-6 kat daha fazla olan ülkelere gidiyor. Niye yapılıyor bu? Ben size bunun cevabını vermek istiyorum. Bu yapılıyor çünkü Sayın Erdoğan krizi kendi şahsı açısından fırsata çevirmek istiyor. Avrupa'da bozulan imajını düzeltmek istiyor. " dedi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

İzlenme: 1118
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar