Pentagon UFO'larla ilgili ilk defa açıklama yaptı

Pentagon UFO'larla ilgili ilk defa açıklama yaptı

Pentagon yıllardır saklanan bir araştırmayı ilk defa açıkladı. ABD Savunma Bakanlığı bir program dahilinde uzun zamandır UFO’ları incelediklerini duyurdu.

Herkesin en merak ettiği konulardan biri ile ilgili ABD’den resmi bir açıklama yapıldı.

ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada uzun zamandır merak edilen konunun detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Yıllardır en merak ettiğimiz konuların ilk sıralarında olan UFO ve Uzayılar ile Pentagon’dan ilk defa resmi bir açıklama yapıldı.

Pentagon’dan yapılan açıklamada “Uzaylılar ve UFO konusunda resmi araştırma ve incelemeler yapıyoruz” denildi.

Şimdiye kadar dış dünya varlıkları hakkında resmi açıklama yapmaktan kaçınan ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) sözcüsü Chirstopher Sherwood ABD basınına açıklamada bulundu.

ABD’nin yüksek tirajlı gazetelerinden New York Post’a açıklamada bulunan Chirstopher Sherwood “Gelişmiş Uzay Tehdidi Programı” adında özel bir programın varlığını duyurdu.

Chirstopher Sherwood “ Savunma Bakanlığı her zaman çalışma sahamızda yer alan uzaydaki hava araçlarını incelemiştir ve incelemeye de devam edecektir. Bu şekilde ülkeye karşı olan tehditlere önlem alabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sherwood “Tanımlanmayan Uçan Cisim” (UFO) hakkında da açıklamada bulundu. “Bize UFO’lar ile ilgili gelen ihbar ve bilgileri de inceliyoruz, Savunma Bakanlığımız tanımlanmayan cisimler hakkındaki iddiaları incelemeye devam edecektir” dedi.

Pentagon’un açıklamasını değerlendiren İngiliz Hükümeti için UFO incelemesi yapan Nick Pope bu açıklamanın çok önemli olduğunu söyleyerek, “Bu önemli bir adımdır. ABD Bakanlığı ilk defa böyle bir açıklama yapıyor, ABD hükümeti ilk defa UFO ve Uzaylılarla ilgili açıklama yapıyor” dedi.

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.