Perinçek: HDP kapatılsın! Kürtlerden 'oh' sesi duyacağız

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk'te HDP'li iki ismin vekilliğinin düşürülmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Perinçek, HDP'nin kapatılması durumunda Güneydoğu'da yaşayan Kürtlerin nefes alacağını söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programına katıldı.

HDP'li iki ismin milletvekilliğinin düşürülmesinin tartışıldığı programda Perinçek, "Topyekün bir mücadeleyle PKK sorununu çözebiliriz. Karşıda Amerika var. Hatta Fransa var. İsrail var. Bu güçlere karşı sadece Mehmetçik'i görevlendirerek polisi görevlendirerek sonuç alınamaz." dedi.

"HDP KAPATILSIN OH SESİ DUYACAĞIZ

Perinçek sözlerini söyle sürdürdü:

"Topyekün; devlet ve millet her cephede... Yalnız silahlı cephede değil. Meclis'e de sokmayacağız belediyeler de olamaz. Kürt vatandaşlarımız da rahatlayacak, özgürleşecek.

Emin olun bugün kapatılsın HDP, en çok sevinecek olanlar; Güneydoğu'da yaşayanlar... Hakkari'de, Mardin'de Urfa'da, Muş'ta, Bitlis'te Bingöl'de... En başta Kürt vatandaşlarımız olacak. Oradan bir 'oh' sesini birlikte duyacağız. Bunu ben biliyorum.

HDP'YE PKK'YA DEVLET BÜTÇESİNDEN 90 MİLYON LİRA

HDP'nin kapatılması köklü çözümdür. HDP'ye PKK'ya 90 milyon TL her yıl devlet bütçesinden veriliyor. Bu ne biçim çıkmazdır. Nasıl büyük bir paradokstur."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

İzlenme: 943
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar