'Peygamber Efendimiz koronavirüse sumak önerdi tartışması'na Cübbeli'de katıldı

Türkiye'de koronavirüs mücadelesi devam ederken sosyal medyada rüyada geçtği iddia edilen 'Peygamber Efendimiz (S.A.V.) koronavirüse karşı Sumak önerdi' tartışmaları patlak verdi. Bu tartışmaya Cübbeli'de katıldı.

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada yayılan 'rüyamda Peygamber Efendimiz'i (S.A.V.) gördüm koronavirüse karşı Sumak önerdi' tartışmalarına katıldı. 

SÖYLENTİYİ DOĞRULADI

Cübbeli: "Rüyada Peygamber Efendimizin zatı görülmüştür. Sıfatı görülmemiştir." dedi ve bu söylentiyi doğrular şekilde sumağın faydalarını da saymayı ihmal etmedi. Halk sağlığının çok kritik durumda olduğu bu günlerde Cübbeli din ve bilimi birbirine karıştırdı. 

DİN ADAMLARI UYARMIŞTI

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı Eski Fetva Kurulu Başkanı Muzaffer Şahin ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu ise: ''İslam'ın genel prensibinde rüya ile amel edilmez. Artı bu ters bir propagandaya da sebep verir. 'Efendim ben denedim olmuyor. Demek ki Peygamberimiz bu işi bilmiyor.'' Haşa! gibi kötü yorumlara sebep olur.'' diyerek söylentiyi yayanları uyarmıştı. 

 

siyasetcafe.com

 

 

İzlenme: 1218
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar