Podolski'den samimi açıklama: Türkiye ikinci vatanım

Podolski'den samimi açıklama: Türkiye ikinci vatanım

Lukas Podolski, Türkiye'nin kültürel değerlerinin dünya çapında öne çıkarılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2020 yılı teması için seçilen 'Patara'nın tanıtım videolarında oynadı.


Tanıtım videosunun lansmanında konuşan Podolski, 'Benim Türkiye'de sadece İstanbul ve Antalya'da futbol oynadığım süreç göz önüne alınmamalı. Türkiye benim ikinci vatanım. Benim Türkiye'de edindiğim dostluk, arkadaşlıklar var. Tatillerimi Türkiye'de geçiriyorum. İkinci vatanımda tanıtım projesinde yer aldım' dedi.

 

 

Fraport TAV Antalyaspor ve Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) iş birliğinde düzenlenen organizasyon ile Alman yıldız futbolcu Lukas Podolski'nin Patara'da çekilen tanıtım videosunun lansmanı, Antalya Stadyumu'nda yapıldı. Lansmana Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken, Lukas Podolski, ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık katıldı.

 

''YILDIZ VE MİLLİ FUTBOLCULARIMIZLA FARKLI YERLERDE ÇEKİMLERİMİZ OLACAK'

 

Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Beken ise, şunları söyledi:

'Lukas ile tanıtım videosu serinin ilk çekimini, 2020 Patara Yılı olması nedeniyle Patara'da başlattık. Lukas'a teşekkür ederim. Kendisi dünya yıldızı ama çok içten. Eşi ile projemize destek verdi. ATAV ile tarihi kültürel yerleri, ülkemizi tanıtmak istiyoruz. Antalya sadece sahil, güneş, otel değil. Tarihi yerlerin, doğal güzelliklerin olduğu bir şehri göstermek istiyoruz. Bunun için Antalyaspor markasını kullanmak ve onunla birlikte markamızı öne çıkarmak istiyoruz. Devamında da yıldız ve milli futbolcularımızla farklı projede farklı yerlerde çekimlerimiz olacak.'

 

PODOLSKİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ANTALYA'YI TANITIYOR

 

 

 

 

 

 

Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol da deniz, kum tarih, doğa, doğa sporları gibi organizasyonların tamamının profesyonel seviyede sunulduğu için turistlerin Antalya'yı, Türkiye'yi tercih ettiğini vurguladı. Podolski'nin sosyal medya hesaplarındaki Antalya görselleri ile paylaşımlarından yola çıkarak tanıtım videosu çekmeye karar verdiklerini anlatan Varol, dünyanın her yerine güzel videolarla ulaşıp, kentin tanıtımını amaçladıklarını söyledi.

 

'TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM'

 

Toplantıda gösterimi yapılan tanıtım videosunda Patara'da antik kent ve sahilde yürüyüş yapan Podolski'nin Fraport TAV Antalyaspor formasıyla top sektirmesi, sahilde günbatımında ata binmesi görüntüleri yer aldı. Yıldız futbolcu Podolski, tanıtım videosunda yer almasının kendisi için pazarda taze sebze, meyve satın almak kadar doğal olduğunu belirtti. İşini her zaman severek yaptığını vurgulayan Podolski, şöyle konuştu:

'Projede rol teklif edildiğinde, düşünmeden kabul ettim. Ben işimi severek yapıyorum, projeyi de kendime göre buldum. Bana güzel dileklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Benim pazara gitmem, alışveriş yapmam çok garip gelebilir. Pazara gitmek de bu projede yer almak da benim için aynı. Pazarda taze sebze meyve almam benim için çok doğal. Bu başkaları için ilginç gelebilir ama bana doğal. Proje bana sunulduğunda düşünmeden kabul ettim, projeyi sevdim. Benim Türkiye'de sadece İstanbul ve Antalya'da futbol oynadığım süreç göz önüne alınmamalı. Türkiye benim ikinci vatanım. Benim Türkiye'de edindiğim dostluk, arkadaşlıklar var. Tatillerimi Türkiye'de geçiriyorum. İkinci vatanımda tanıtım projesinde yer aldım. Patara'dan başladık, önümüzdeki günlerde farklı projelerde desteklemeye devam edeceğiz.'

 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.