Polat Alemdar'dan hayranlarını üzecek haber

Polat Alemdar'dan hayranlarını üzecek haber

Kurtlar Vadisi dizisinin adeta sembolü haline gelen Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzecek haber geldi.

Kurtlar Vadisi dizisinin adeta sembolü haline gelen Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzecek haber geldi. 2012 yılında hayatını birleştirdiği Nagehan Şaşmaz'dan iki çocuğu bulunan Necati Şaşmaz, eşinden boşanıyor.

Kanal D ekranlarında 2. Sayfa'ya konuşan Şaşmaz'ın avukatı, ayrılık haberini doğruladı. Peki Necati Şaşmaz'ın eşi Nagehan Şaşmaz kimdir? İhanet iddiaları doğru mu?

Daha önce de boşanacakları konuşulan çift hakkında ihanet iddiaları ortaya atılmıştı. Necati Şaşmaz'ın avukatı, canlı yayında yaptığı açıklamayla çiftin neden boşanacağı hakkında bilgi verdi.

polat-siyaset-ca,fe.jpg

Müvekkilinin, Nagehan Şaşmaz'a dava açtığını bildiren avukat, ihanet iddialarının yalanlayarak şöyle konuştu:

Müvekkilim Necati Şaşmaz iki evladının annesi Nagehan Şaşmaz ile evliliğini tüm çabalarına rağmen kurtaramamış ve bugün itibariyle ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan Şaşmaz aleyhine boşanma davası açmıştır. Müvekkilim iş bu boşanma sürecinin anlaşmalı olarak yapılması için gayret sarf etmişse de fakat süreç çekişmeli boşanma haline dönmek durumunda kalmıştır. Taraflar iki çocuk sahibidirler. Ailenin mahremiyeti, tarafların kişilik hakları ve özellikle iki müşterek çocuğun psikolojilerinin korunması amacıyla tarafların bu sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini kamuoyundan rica ediyoruz.'

polat-siyasetcafe.jpg

YALANLAMIŞTI

Daha önce de boşanma iddialarıyla gündeme gelen Şaşmaz, 'İddialar asla gerçeği yansıtmıyor. Dizi öncesi bu tür karalayıcı haberlerin çıkması manidar.' demişti.

polat-siyaset-cafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.