Polis işadamını çırılçıplak soyup işkence etti!

Polis işadamını çırılçıplak soyup işkence etti!

Polis şiddeti gündeme bomba gibi düştü. Bir iş adamı polis tarafından gözaltına alındı, çırılçıplak soyuldu yetmedi darp edildi. İşte detaylar;

İngiltere'de yaşanan polis şiddeti ülke gündemine bomba gibi düştü. İngiliz polisi Paul Ponting adında bir iş adamını biber gazı sıkarak gözaltına alındı.

Polis arabasına sürüklenerek götürülen 48 yaşındaki Ponting'in içler acısı haline çocukları da şahit oldu. Polisin sert müdehalesi bununla da sınırlı kalmadı!

ÖNCE ÇIRILÇIPLAK SOYULDU!

Bilişim uzmanı Ponting daha sonra Wigan Hastanesi'ne götürüldü ve burada vücudunda çok sayıda çürük, uzuvlarda yüzeysel laserasyon(yırtılma yaralanma) ve çeşitli yerlerde şişlikler olduğu tespit edildi.

Ponting bir gazeteye verdiği demeçte: 'Beni yolda, minibüsün park edildiği bir otoparkta sürüklemeye başladılar. 'Yüzüme biber püskürtüldü ve kaldırım boyunca sürüklendim. Vücudumun kesilmesinden dolayı acı çekiyordum.'

48 yaşındaki Ponting ayrıca söylerine şunları ekledi: 

'İnsanlar polislerin her zaman haklı olduklarını ve hiçbir zaman yanlış yapmadıklarını ve yanlış anlama ihtimallerinin olmadığını, pek çok alanda harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorlar. Fakat onlar mükemmel değiller. İstedikleri zaman oldukça kötü olabiliyorlar. Tüm bu yaşanan dehşet verici olayların ardından Paul Ponting 4 yıl süren hukuk mücadelesini kazandı. Ponting'i haksız yere darp eden polisler hakkında soruşturma açıldı. Polis merkezi haksız yere darp edilen Ponting'e 35 bin sterlin tazminat ödemek zorunda kaldı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.