Polisler hedef oluyor

Polisler hedef oluyor

‘Arka Sokaklar’ dizisi 21 Şubat akşamı 543.bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkacak. Bu bölümde sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak, avukat Nedim karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor

Bu bölümde; Ezgi, Müsteşar Kemal’in öldürülmesine neden olmak ve katilleriyle işbirliği yapmak gibi ağır suçlamalarla zan altında kalmıştır. Başta Cemal olmak üzere, ekibimiz Ezgi’nin durumundan dolayı fazlasıyla gergindir. Rıza bu işin çözülmesi için güvendiği bir avukatı devreye sokar. Dosyaya artık avukat Nedim Adalı bakacaktır. Ekip bu isimle ilk kez tanışıyor olsa da, Mesut için yeni bir karşılaşma olmaz. Nedim mümkün olduğunca Mesut ile göz teması bile kurmamaya çalışır.

 

ŞÜPHELİ KİŞİ BELLİ

 

Narkotik şubede görev yapmakta olan polis memuru Cumhur Varoş karanlık bir mahallede kurşunların hedefi olur. Narkotikten sorumlu İl Emniyet müdür yardımcısı Aydın Öncel, Engin müdürden destek ister. Ekip, adı Mükerrem olan uyuşturucu satıcısından şüphelenilir. Adamı gözaltına almak isterler. Engin önderliğinde ekibimiz mahallede adeta savaş çıkarır. Mükerrem sorguya götürülür. Suçlamaları reddeder. O sırada Cumhur’un eski ekibinden başka bir narkotik polisinin daha öldürüldüğü haberi gelir.

 

GİZLİ İLİŞKİLER

 

Cumhurların ekibi eskiden dört kişidir. İkisi öldürülür. Diğer iki kişi Barış ve Yasin’i koruma altına alınmak istenir. Barış’ın evinin bir polise göre fazlasıyla lüks oluşu ekibimizin dikkatini çeker. Avukat Nedim Adalı’nın Mesut ile tanışıklığı nereden?  Aralarında ne geçti?  Narkotik şubedeki polis cinayetlerinin perde arkasındaki isim kim? Hepsi bu bölümde yanıtlarını bulacak.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.