Prens William'la ilgili bomba iddia! Kral olamayacak çünkü bir 'gizli ablası' var

Prens William'la ilgili bomba iddia! Kral olamayacak çünkü bir 'gizli ablası' var

Kral III. Charles'ın 73 yaşında tahta oturmasının ardından taht sırası Prens William'a gelmişti. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki Prens William tahta oturamayabilir. Charles'ten sonra tahta yine bir kraliçe oturabilir...

Kraliçe II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlanırken, kraliyet ailesiyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Kral Charles'ın sağlık sorunları nedeniyle krallığının kısa süreceği konusunda tahminler güç kazanırken, Charles'ten sonra İngiltere tahtına en büyük oğlu Prens William'ın oturması bekleniyor.

Ancak ortaya komplo teorisi olarak nitelendirilebilecek öyle bir iddia atıldı ki William tahta oturmadan tahtı kaybedebilir...

Ölümünün üzerinden 25 yıl geçmesine rağmen dillerden düşmeyen Diana ve Kral III. Charles'ın iddia edilenlere göre en büyük oğlu William'ın bir ablası olabilir! Hikayesi ise kan dondurucu...

 

ELİZABETH, DİANA'YA TESTLER YAPTIRMIŞ

 

ABD'de haber sitelerinde dolaşan dedikodulara göre Prens William aslında bir ablası olduğu için Kral III. Charles'ın varisi değil. Peki tahtın varisi olduğu iddia edilen bu gizemli kraliyet üyesinin hikâyesi nereye dayanıyor?

Rivayete göre Prenses Diana henüz 19 yaşındayken, Kraliçe II. Elizabeth en büyük oğlu Charles'a bir varis getirecek Diana'ya jinekolojik birtakım testler yaptırdı.

Testler sırasında Diana'nın yumurtalarının bir kısmı alındı ve Charles'ın spermiyle döllendi. Bu tuhaf hikayeye göre Charles ve Diana arasında gerçekleşen nişan da bu test yapılana kadar açıklanmadı.

 

DOKTOR O DÖLLENMİŞ YUMURTAYI KENDİ KARISINA YERLEŞTİRDİ

 

Sonrasında ise Diana'ya testleri yapan kötü niyetli doktor döllenmiş yumurtalardan birini alıkoyup, kendi karısının rahmine yerleştirdi. Doktorun karısı ise Charles ve Diana'nın bebeklerini doğurdu.

Bu bebek, Charles ve Diana'nın 29 Temmuz'da evlenmesinden yaklaşık 10 hafta sonra Ekim 1981'de doğdu. William ise yaklaşık sekiz ay sonra, 21 Haziran 1982'de Paddington'daki St. Mary's Hastanesi'nde doğdu.

 

KRALİÇE ADAYI SARAH ŞU AN 41 YAŞINDA

 

2013 yılında Taç Yasası'na Geçiş kapsamında cinsiyete bakılmaksızın yaşa göre varisler taht sıralamasına girmeye başladı. Bu durumda 'gizli kraliyet bebeği' aslında farkında bile olmadan tahtın varisi oldu. Şimdi 41 yaşlarında olan bu varisin adının Sarah olduğu söyleniyor.

İddialara göre Sarah, Diana'nın trafik kazasında ölümünün ardından tüp bebek olarak dünyaya geldiğini öğrenmiş. Bağışlanan embriyonun kökenini bulmaya çalıştığında ise kendi hayatına değer veriyorsa durmasını söyleyen tehdit mesajları aldığını iletmiş. Yaşananlardan korkan Sarah'ın korkudan ABD'ye göç ettiği söyleniyor.

 

İNGİLTERE KRALİYET AİLESİ'NDE UNVANLAR VE TAHT SIRASI NASIL OLACAK?

 

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde güncel duruma göre sıralama şöyle… 

 

uuu-004.JPG


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.