Putin 2018'de de durmayacak!

Putin 2018'de de durmayacak!

Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Oğuzhan Ceyhan şimdiden uyardı. Ceyhan’a göre, 2018 genel anlamda zor geçecek ancak Rusya son 3 Mars retrosunda olduğu gibi topraklarını genişletmeye devam edecek.

Oğuzhan Ceyhan’a göre astroloji onun için bir ilim. Astroloji bazlı öngörülerine göre ise, 2022’den itibaren Plüto- Kova geçişiyle beraber dünyada büyük bir teknolojik ilerleme olacak. Bizim için daha yakın tarihe yani 2018’e bakarsak; büyük İstanbul depremi bu sene olur mu diye de sorduk,  ABD- Kuzey Kore gerginliği 3. Dünya savaşının fitilini ateşler mi diye de... Oğuzhan Ceyhan’a göre, 2018 genel anlamda zor geçecek. Ama yine Rusya kazanacak. Çünkü astrolojik verilere göre Mars’ın retro yaptığı her dönem Rusya topraklarını genişletiyor. 

-2018’DE DÜNYAYI, TÜRKİYE’Yİ NELER BEKLİYOR?-

2018 çok değişik bir yıl. Dünya üzerinde köklü değişimlerin olacağı büyük bir yıla giriyoruz. 2018’in çiçek böcek yılı olmadığını hatırlamamız gerekiyor. 16 Haziran’dan itibaren yıl sonuna kadar; karmaşa, çeşitli bölgelerde terör olaylarının arttığı, ekonomik krizlerin yaşandığı bir dünya göreceğiz ve çok zorlanacağız. Ama bunun yanında bireyler adına da çok güzel gelişmeler olacak.

-BİRAZ DAHA AÇAR MISINIZ NASIL BİR DÖNEM BU?-

Dünya üzerinde liderler dönemi başladı. Önümüzdeki 10 yıl güçlü liderler dönemidir. Aynı 1912’de olmuş olan tutulmalara benzer tutulmalar yaşıyoruz. Büyük imparatorlukların yıkıldığı, büyük liderlerin ortaya çıktığı bir dönemdi o. Bu dönemlerde Mussolini çıktı, Hitler çıktı, Stalin çıktı. Sonucunda 2. Dünya Savaşı’nı başlattı bu egolar.

-3. DÜNYA SAVAŞI NE ZAMAN ÇIKACAK?-

2079 yılında. 2022’de Plüto Kova geçişiyle beraber dünyada büyük bir teknolojik ilerleme olacak. Şimdiden köprüye yakın, yola yakın diye arsa alıp, çocuklarına o arsaların kalacağını düşünüyorlar ama 2030’dan sonra sistem, uçan arabalara geçiyor. 2040’lardan sonra karayolu taşımacılığı giderek zayıflayacak, 2060’larda da dünyada geri dönüşebilen enerji kaynakları kullanılacak, hava taşımacılığına geçilecek, dijital para merkez bankaları tarafından kabul edilecek. İşte biz orada bir yeniçağ başlayacak diyoruz. Fakat insanoğlunun birbirinden nefreti ve birbirini öldürme tutkusu asla değişmeyecek.

-2017’DE ÖZELLİKLE EGE ÇOK SALLANDI, BU SENE DURACAK MI DEPREMLER?-

Bu yıl bizim ülkemizde çok büyük kayıplı bir deprem, bir doğal felaket beklemiyorum ama 13 Ağustos – 11 Ağustos Akdeniz- Girit kaynaklı bazı depremsellikler olacak. Geçen yıl Bodrum’da olduğu gibi. Bunlar Marmara Bölgesi’nde gelebilecek büyük depremler için öncü hazırlıklar aslında temkinli olun diyor doğa bize.

Ve Satürn oğlak modasına hoş geldiniz…

- Geçen sene Merkür geriliyor demek modaydı, şimdi Satürn Oğlak’ta demek moda oldu. Peki, Satürn Oğlak’ta ne demek?

Ve Satürn Oğlak modasına hoş geldiniz. Satürn 2,5 yılda bir burç değiştiriyor ve o burç değiştirirken dünyanın mevsimsel bir dokusu değişiyor. Mesela Satürn Yay’dayken 2015’ten beri inanç kavgası ve fanatizm yaşıyoruz. Satürn Oğlak’ta ise siyaseti, büyük ekonomik yapıları, CEO’ları ve dünyadaki yönetici ülkeleri temsil eder. Mesela çok büyük firmaların değişmez denen CEO’ları değişecek. Maden kazalarını sık duymaya başlayacağız. Keçilerde, küçükbaş hayvanlarda hastalıklar olacaktır. Kışların çok sert geçeceğini gösterir. Yazlar da çok sıcak. Satürn Oğlak döngüleri büyük krallar ve kraliçelerin ölümleri anlamına gelir. İngiltere kraliçesi için de geçerlidir.

-YÜKSELEN BURÇ NEDEN ÖNEMLİ?-

Yükselen burç kehanette öz burçtan daha önemlidir, kişilik analizlerinde ise öz burç esas alınır. Yükselen burç size özeldir.

-AY BURCU ÇIKTI BİR DE!-

Ay burcu duygu burcudur. Ay burcunun üzerindeki gezegenlerle ne hissettiğinizi görürsünüz. Ay sizin mutluluğunuzla, hazlarınızla alakalıdır. Evliliğinizde mutlu olup olmayacağınızı, bir tatile gittiğinizde o tatilde ne hissedeceğinizi belirleyebilir.

Trump başkanlıkta 8 yıl kalır…

- Amerika’nın Kuzey Kore ile başı belaya girecek mi?

Girecek ama 2018’de değil. Kuzey Kore bu yıl yine sağa sola füzeler sallamaya devam edecek nisanın ortalarında ve haziranda bunu göreceksiniz.

- Trump gider mi? Azledilecek söylentileri var, gerçi seçildiğinden beri öyle de!

Trump 2018’de azledilmez, hatta bir daha seçilir, 8 yıl kalır.

-RUSYA’DA NELER OLACAK?-

Çok net bir şey var. Mars’ın retro yaptığı dönemlerde Rusya ve Rus ordusunun hareketlendiğini biliyoruz. 22 Haziran- 21 Eylül arasındaki dönemde şunu merak ediyorum, acaba Putin’in yemi kim olacak? Her retroda bir küçük ülkenin yarısı Rusya tarafından alınıyor, 2 retro öncesinde Ukrayna, ondan önceki retroda Gürcistan, en son retroda Suriye’de Rusya’nın kazanımları. Son 3 retro da Rusya’ya yaradı. Bundan sonraki retroda hedefin kim olduğunu ben de bilemem ama yine Rusya kazanacak.

-EN ŞANSLILAR KOVA VE TERAZİ-

Koç burcu hayatındaki değişimleri çok daha güçlü bir şekilde yaşayacak. Para ve maddi kaynakların kuvvetli olduğu miras veya banka kredilerini kolay alabileceği, nisanın ortalarından itibaren yeni bir mülk sahibi olabileceği bir döneme girecek. Çok kazançlı ve keyifli bir yıl geliyor.

Boğa burcuna Jüpiter’in etkisiyle beraber evlilik gözüküyor. Aşk ilişkilerinde eğer problemler varsa bitecek ve daha mutlu, daha huzurlu hissedecekleri dönemlere girecekler.

İkizlere baktığımızda bazıları boşandı, bazıları iş ortaklarından ayrıldı. Artık dinlenebilecekleri, eğitim alanında kendilerine Nisanın 17’sinden itibaren yeni fırsatlar bulabilecekleri, 13 Temmuz-11 Ağustos arasında da muhteşem seyahatler yapabilecekleri bir dönem. 15 Eylül ve takip eden dönemde aşk ve ciddi ilişkilere dikkat etmeleri lazım.

Yengeçlere geldiğimizde de hayatlarında çok önemli bir dönem başlıyor, çocuklar. Çocuklarının başarıları ile gurur duyacaklar ve çok daha mutlu hissedecekler.  Temmuzdan itibaren eğer bekarsanız hayatınızın aşkına yakalanmanız da çok kolay olacak.

Aslan burcu, ummadığı kariyer başarıları yakalarken, özellikle 15 Şubat-21 Mart arası küçük sağlık sorunları ile uğraşacaklar. Bunun için belki biraz para harcayacaklar. Sağlıkla ilgili dişlere, deri ile ilgili cilt hastalıklarına mayısın ortalarında da Uranüs’ün etkisi sebebi ile alerjilere çok dikkat etmeli.

 

Başak burcu, yıllardan beri parasal sorunlar, inişler ve çıkışlar yaşıyordu. Bu durumun düzelmeye başlayacağı, 16 Haziran’dan itibaren kendilerini maddi olarak daha güçlü hissedecekleri, belki yeni bebeklerini de ellerine alacakları bir döneme giriyorlar.  Eğer ilişkilerinde sorun varsa, o ilişkiler artık ya tam anlamıyla bitecek ya da eşleri onlara yeni anlayışlar gösterecek. Ağustosun 17’si ve takip eden haftalar içinde hızla rahatlayacaklar.

Terazi burcunun, Jüpiter Akrep desteği ile beraber, maddi kazançları artacak. Çalışmaları ve başarıları üstleri tarafından ödüllendirilecek. Çevrelerindeki insanlarla iletişimleri artacak, yeni araç almak, yeni seyahatlere gitmek için yapacakları doğru yatırımlarla Mart’ın 11’i,1 Mayıs, 18 Haziran civarında herkesten daha mutlu hissedecekler.

Akrep burcu, Jüpiter akrebe geldiği için, hayatlarındaki tüm problemler, varsa mahkemelerle ilgili sıkıntıları azaltacak. O kadar şanslısın ki, bu şansın nereden geldiğini anlayabilmek için profesyonel bir astrologla görüşmelisin. Çünkü bazıları ev sahibi olacak, bazıları hayatının aşkını yaşayacak, bazıları ise belki uzun yıllardan beri istedikleri eğitime geri dönecek. Ama nereden geldiğini yalnızca harita gösterecek.

Yay burcu, 3 yıldan beri Satürn’ün baskısıyla çok zorlandı. Ama büyüdü, gelişti. Bunun ödülleri gelecek şimdi hayatta. Yalnızca harcamalara dikkat etsin. Şımarık maddi harcamaların dönüşünün acı olacağı bir yıla girecek. Tutulmalar yeni çocuk, yeni aşk gibi görünse de, gelebilecek aşkın Uranüsyen olduğunu unutmasın. Bazen yeni başlayan aşklar hızlı biter sevgili yay. Daha temkinli olmanız gerekiyor bu yıl.

Oğlak burcu, Satürn doğum haritanızda çok sevdiği Oğlak burcuna geldi. Biraz maddi kısıtlamalar yaşayacaksınız, biraz hayatınızda sorumluluklarınız artacak, biraz kendinizi zorda kalmış hissedeceksiniz. 2020’nin 11 Kasım’ına kadar sürecek bu dönem aslında hayatınızı geliştirecek, sizi olgunlaştıracak. Nisandan itibaren parasal durumlara dikkat etmeleri lazım. 

Kova burcu kariyerlerinde ummadıkları düzeyde parlayacaklar. 2006, 2007, 2008 yıllarında hayatlarında, kariyer ve kaderlerinde ne kadar büyük değişim olduysa birebir yaşayacaklar. Muhtemelen benim bu kehanetlerimin çoğu doğru çıkacak, çünkü ben bir kovayım. Popülaritemin artması için de Kova burcu bir astroloğun kehanetlerinin doğru çıkması gerekiyor. Bazıları işten çıkartılabilir üzülmesinler, daha iyi işler bulacaklar. Çürümüş olan gidip, yenilikler gelecek.

Balık burcu, son 3 yıldan beri tıkanmıştı. Hayatlarında tıkanıklıkların bittiği bir döneme doğru gidiyorlar. Büyük bir gelişim gösterecekler. Önemli olan Balık burcunun bu yıl kendini eğitmesi. Bilhassa Mart’ın 11’inden itibaren ve Eylül’ün 13’ünden itibaren eğitime ve kendini geliştirmeye çok fazla önem vermesi lazım. İş hukukunda sorunlar yaşayabilir. Dikkatli olmalı.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.