Putin'in aracına bombalı saldırı iddiası!

Putin'in aracına bombalı saldırı iddiası!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendiği iddia edildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in aracına bombalı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Putin'in aracının sol ön tekerleğinin bulunduğu bölgeye bir bomba yerleştirildiği ve araçtan dumanlar yükseldiği iddialar arasında.

Diğer yandan Putin'in aracının zarar görmeden olay yerinden başka bir yere götürüldüğü ve yedek bir konvoyun içine katıldığı belirtildi.

Kremlin kaynakları henüz olayı doğrulamadı ve ya olayın yaşanmadığına yönelik resmi bir açıklama yapmadı.

Diğer yandan suikast öncesi Putin'in konvoyunda 5 araç bulunduğu ve Putin'in aracının bu beşli arasında 3. sırada olduğu belirtildi.

 

AMBULANS DETAYI


Ayrıca suikast girişiminde Putin'in eskortluğunu yapan aracın geçişinin bir ambulans tarafından engellendiği de iddia edildi.

 

GÜVENLİK SERVİSİNDEN ÇOK SAYIDA TUTUKLAMA


Putin'in limuzini, cumhurbaşkanı zarar görmeden güvenli bir yere götürüldüğü  ancak güvenlik servisinden çok sayıda tutuklama olduğu iddia ediliyor.

General GVR Telegram kanalına göre, 69 yaşındaki çocuğun hareketleri hakkında gizli bilgilerin ele geçirildiği iddiaları üzerine bazı korumalarının ortadan kaybolduğu bildirildi.

Kremlin karşıtı kanal, Putin'in güvenlik korkuları arasında yemyeşil bir konvoyda resmi konutuna geri döndüğünü iddia ediyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.