Putin'in gizli serveti ifşa oldu!

Putin'in gizli serveti ifşa oldu!

Rus lideri Vladimir Putin'in servetiyle ilgili bomba iddialar gündeme geldi.

Rusya-Ukrayna savaşı an meselesi olarak görülürken Rus lideri Vladimir Putin'in gizli yaşamı ve dudak uçuklatan servetiyle ilgili bomba iddialar gündeme geldi.

Putin'in tuvaleti altından yapılmış bir özel jeti, yedi bin otomobili ve hatta herkesten sakladığı gizli malikanesinin olduğu iddia edildi.

Rusya'da gazetecilik yapan Leonid Bershidsky, Putin'in iş adamlarını tehdit ettiğini mal varlıklarının yarısını istediğini eğer vermezlerse tamamını alıp insanları hapse attığını iddia etti. Resmi olarak yıllık kazancının 100 bin Euro olduğu belirtilen Putin'in gizli malikanesinde striptiz direğinin de olduğu ifade edildi.

17 yıldır Rusya'da iktidarda bulunan Putin'in servetin çok büyük olduğu gelen bilgiler arasında. Putin'in servetinin 51 milyar sterlin olduğu tahmin ediliyor. Washington Post'un iddiasına göre Rus liderin serveti 147 milyar sterlin. Köşe yazarı Leonid Bershidsky, Putin'in yıllar önce 'Bütün ülke emrimde' dediğini yazdı.

Putin'in ayrıca bir milyar sterlin değerinde bir malikaneye de sahip olduğu ifade ediliyor. Hapiste olan muhalif lider Alexei Navalny'ye yakın olarak grup, Putin'in gizli kompleksinin binlerce fotoğrafının olduğunu iddia ediyor. O malikanede striptizci direğinin bile olduğu iddia edildi.

Boris Nemtsov'a göre Vladimir Putin'in servetinin içinde dört yat, kırk üç uçak, yedi bin otomobil, on beş helikopter var. İddiaya göre Putin'in içi altınla döşeli bir jeti bile var.

Putin'in mal varlığı arasında Chelsea futbol takımının patronu Roman Abramovich'in kendisine hediye ettiği 28 milyon sterlinlik süper yat da bulunuyor.

Rus liderin 500 bin dolarlık saat koleksiyonu da servetinin önemli bir parçası olarak görülüyor.

Rus liderin nakit paralarının ise İsviçre bankalarında gizli hesaplarda tutulduğu öne sürülüyor. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.