Rafet El Roman ‘#Evinde Kal’ şarkısı yaptı

Rafet El Roman ‘#Evinde Kal’ şarkısı yaptı

Rafet El Roman, dünyanın dört bir yanındaki Türk vatandaşlarına yeni bestesi ile seslenerek önemli bir mesaj verdi. Roman yeni şarkısı ‘Evinde Kal’ ile sevenlerine koronavirüs’e yakalanmamaları için şarkısıyla farkındalık yaratmaya çalıştığını söyledi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın (YTB) Türkiye'deki ve yurt dışındaki vatandaşların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evde kalmalarını sağlamak için düzenlediği farkındalık kampanyasına Rafet El Roman da katıldı.

 

SOSYAL MEDYADAN DA YAYINLANDI

Müzisyenin YTB aracılığıyla kamuoyu ile paylaştığı yeni şarkısının videosu, ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Ünlü sanatçı yeni şarkısının sözleriyle sevenlerine "Dur bir an kalbinin sesini dinle, duyarlı ol evinde kal sevdiklerinle, umut ol ışık ol güzel günlere" diye seslendi.

 

1b-003.jpg

 

“MÜZİK BİZE VERİLEN BİR ARMAĞAN”

Roman, yeni şarkısını seslendirdikten sonra videonun sonunda "Müzik biz insanlara verilen en güzel armağan. O yüzden evinde kal, müzikle kal" ifadelerini kullandı.

YTB, dijital platformlarda çoğunluğu Avrupa'da olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan ve sayıları 6 buçuk milyona ulaşan Türk vatandaşlarına evde kalmaları çağrısı yapıyor. Yürütülen farkındalık kampanyasına sporcu, sanatçı, oyuncu her meslekten birçok ünlü isim destek veriyor.

 

1youtube-035.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.