Rahatsızlandı, ama sahneyi bırakmadı

Rahatsızlandı, ama sahneyi bırakmadı

Şarkıcı Yaşar, 31 Ocak akşamı Jolly Joker Kartal Sahnesi’nde verdiği konser sırasında rahatsızlanarak sahneyi vokalistine bıraktı.Verilen aradan sonra helallik isteyip dinlenmeye çekileceğini söyleyerek sahneye çıkmasına rağmen Yaşar, konserine devam etti

Jolly Joker Kartal’da coşkulu bir kalabalık önünde sahne alan Yaşar, ilk şarkılarını söyledikten sonra tansiyon problemi yaşadığını söyleyerek aniden sahneden indi. Bu arada vokalisti Kaan Öztürk devreye girerek seyircilerin karşısına çıktı.

 

TANSİYON PROBLEMİ YAŞADI

Daha sonra verilen aradan sonra sahneye zorlukla çıkan Yaşar “23 senedir ilk kez böyle bir durum yaşıyorum. Biraz tansiyonum oynadı. Yaştan olabilir. Hakkınızı helal ediyor musunuz?" dedi.

 

"Ama benim bütün onlar olmasına rağmen korkmamamın bir sebebi var. Sebebi hala burada kalmanız. Bende desteğinizle dizlerim titremesine rağmen bu yüzden sizler için bir şekilde 2.yarıya çıkabildim. Ne olur beni affedin” şeklinde konuştu.

 

Coşkulu seyircisi Yaşar’a alkışlarıyla destek verdi. Daha sonra kendini biraz daha iyi hisseden Yaşar, şarkılarına devam edebildi ve ikinci yarıda sahneden inmeyerek hayranlarının bir kez daha takdirini toplamış oldu.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.