Ramo'nun Fatoş'u Cemre Baysel'den muhteşem pozlar

Ramo'nun Fatoş'u Cemre Baysel'den muhteşem pozlar

Show Tv'de beğeni ile izlenen Ramo dizisinin güzel oyuncusu Cemre Baysel muhteşem pozları ile gündem oldu. Fatoş karakterini canlandıran Cemre Baysel kimdir?

Show Tv’de yayınlanan Ramo dizisinde canlandırdığı Fatoş karakteriyle ekranlara dönen Cemre Baysel tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ramo dizisinde kilit rollerden birine hayat veren Cemre Baysel sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Genç yaşına rağmen başarılı oyunculuğuyla göz dolduran güzel oyuncunun özel hayatı bir hayli merak konusu oldu. Sosyal medyadaki paylaşımları mercek altına alınan oyuncu takipçilerini kendisine hayran bıraktı. İşte güzel oyuncu Cemre Baysel'in muhteşem pozlarından bazıları.

 

fatos-001.JPG

 

Ramo dizisinde Fatoş karakterini oynayan 21 yaşındaki Cemre Baysel, Instagramda paylaştığı muhteşem pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

fatos-2.JPG

 

Başrollerinde Murat yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem sevindik, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Ramo'da, Fatoş karakteri bir hayli merak ediliyor.

fatos-3.JPG

 

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 yılında İzmir'de doğdu.

Cemre oyunculuk kariyerinde yükselirken eğitiminden de geri kalmıyor. Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nde devam ediyor.

 

fatos-y-4.JPG

 

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile yaşayan güzel oyuncu daha sonra İsimsizler dizisinde rol aldı.

 

fatos-5.JPG

 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat veren Cemre Baysel, 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcu.

fatos-6.JPG

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.