ROK ambargoyu aşamadı kendi kanalını açtı

ROK ambargoyu aşamadı kendi kanalını açtı

Canlı yayında Boşnak asıllı vatandaşlara yönelik çirkin ifadeleri nedeniyle büyük tepki gören ve o zamandan beri ekranlardan uzak Rasim Ozan Kütahyalı Youtube kanalı açtı. Osman Gökçek’in Kütahyalı’ya destek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı

Boşnaklara canlı yayında çirkin sözler sarf etmesi üzerine kamuoyu baskısı ile Beyaz TV’de’de yayınlanan spor programından uzaklaştırılan Rasim Ozan Kütahyalı medyaya dönmek için fırsat kolluyor.

 

Kütahyalı, geçtiğimiz aylarda kovulduğu Beyaz TV’de yeniden ekrana çıkma girişiminde bulunmuş ancak toplumdan gelen sert tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalmıştı.

 

Ancak, Rasim Ozan Kütahyalı kısa süre önce Türk Medya grubu bünyesinde bulunan Güneş gazetesinde köşe yazıları yazmaya başlayarak basın dünyasına geri dönmeyi başardı!

 

YENİ YOUTUBE KANALI!

Kütahyalı son olarak kendisini ekranların önüne atmak için de bir fırsat yakaladı ve derbi haftasında kendisine ROK TV adını taşıyan bir Youtube kanalı kurdu.

 

Hafta sonu ROK TV'de kamera karşısına geçen Kütahyalı, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Fakat, iddialara göre bu girişim bireysel bir Youtube projesi olmaktan öte, farklı anlamlar taşıyor. Buna göre; Kütahyalı’nın Youtube kanalının arkasında eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek var. Hatta Kütahyalı’nın söz konusu programının çekimleri de Gökçekler yönetimindeki Beyaz TV stüdyolarında yapıldı.

 

BOŞNAKLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Boşnaklar ise sosyal medyada Rasim Ozan Kütahyalı'nın medyaya geri dönme adımına ateş püskürdü. Boşnak asıllı vatandaşlar, Kütahyalı’nın hem Güneş gazetesinde yazmasını hem de Youtube üzerinden başlattığı programı eleştirerek, boykot çağrısında bulundu.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.