Reha Muhtar'ın kızı: Babam demirle beni dövdü

Reha Muhtar'ın kızı: Babam demirle beni dövdü

Deniz Uğur, kızlarını dövdüğü gerekçesiyle Reha Muhtar'a uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Uğur, önceki gün Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisi ve çocukları için koruma istedi.  

Oyuncu Deniz Uğur, 13 yaşındaki ikizlerinin babası ve eski kocası Reha Muhtar'ın, kızları M.'ye şiddet uyguladığını ve darp raporu aldıklarını açıklamıştı.

 

Muhtar hakkında uzaklaştırma kararı da aldırtan Uğur, şunları söylemişti:

 

“M. babasının önceki cuma günü onu çok kötü dövdüğünü söyledi. Zaten babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm.”

Muhtar ise Uğur'un açıklamalarına Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar" diye karşılık vermişti.

Uğur, Muhtar'ın uzaklaştırma kararını kaldırtmasından sonra önceki gün avukatıyla ve çocuklarıyla birlikte Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek tekrar koruma istedi.

Daha önceden anlaşması olduğu için erteleyemediği sinema filminin çekimlerine çocuklarını da götüren Uğur, çocukların da kendisiyle kalmak istediğini, babalarına gitmek istemediklerini belirtti.

 

'BENİ DEMİRLE DÖVEN, ELLERİMİ ISIRAN BABAMDAN ŞİKAYETÇİYİM'

 

Deniz Uğur'un çocukları M. ve P., Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde şu ifadeleri verdi:

 

M. D.: 12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim. Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor. Çoğunlukla kıyafetlerimin olduğu, görülmeyecek kısımlara tokat ve yumruklar atıyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu. Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vücudumun çeşitli bölgelerinde ağrılar vardı. ‘S......p gideceksin buradan, yılan, annen de o....u’ şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Kardeşime karşı büyük bir şiddette bulunduğunu görmedim. Sebepsiz yere darp eden bana tehdit ve hakaretlerde bulunan babamdan davacı ve şikayetçiyim.

P. D.: Yakın tarihlerde babam tarafından darp edilmedim. Yıllar önce M. ile yaramazlık yaptığımızda 3 defa dövdü beni. Omzuma yumuşak şekilde vurarak ve yine yumuşak şekilde telefon ile kafama vurarak beni darp etmişti. Ama ablamı saçını çekerek, ona yumruk atarak darp ediyor. Genellikle bir cisim kullanmıyor, eliyle dövüyor. Haftanın 3 günü ablamı darp ediyor. Bu süreçte bana şiddet uygulamadı. Babamdan şikayetçi değilim.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.