Rıza Çalımbay’dan flaş ayrılık açıklaması

Rıza Çalımbay’dan flaş ayrılık açıklaması

Bordo – Mavili takımın tecrübeli hocası Rıza Çalımbay’dan flaş ayrılık açıklaması. İşte ayrıntılar;

Trabzonspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, çok konuşulacak açıklamalarda yaptı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Rıza Çalımbay’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

OLCAY ŞAHAN İLE KONUŞTUM

"Biz Trabzonspor olarak diğer takımlar için bir şeyler söylememiz doğru değil. Biz kalan 7 maçımız var onu en iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Olcay ile konuştum. Kesinlikle art niyetli bir açıklaması olmadığını söyledi. Ben kendisine güveniyorum çok pozitif bir insandır. Olcay o söylemleri yapacak bir oyuncu değil sosyal medyada hemen bazı şeyler abartılıyor. Olcay nerede ne yapacağını bilir"

TRABZON’DA BERABERLİĞE KİMSE SEVİNMEZ

"Trabzonspor takımında tek şanssızlığımız sonrada gelmiş olmamız. Zor durumda bir takım vardı alıp bir yere getirmemiz lazımdı. Sezon başı gelebilseydik kendimize göre bir takım kurardık. Burada beraberliğe kimse sevinmez. 12 maçlık yenilmezlik serisi yakaladık bunların içinde 5 tane beraberlik vardı sanki farklı kaybetmişiz gibi bir hava vardı. Başakşehir mesela gitti 4-1 kaybetti Alanyaspor maçını ama bir şey olmadı güzel hazırlandılar ve Beşiktaş'ı yenebildiler. Büyük takımlarda baskı farklı olur"

'AVRUPA KUPALARINA GİDECEĞİZ’

"Biz Antalyaspor'u geçen sene sonuncu sırada aldık 5.sırada ligi bitirdik. Ben krizin içine bilerek girdim. Ben huzurluyum burada, mutluyum Trabzon'u da seviyorum. İşimi seviyorum. Avrupa Kupalarına gideceğimize inanıyorum"

AYRILIK AÇIKLAMASI

 "Sezon başı kendi antrenmanının kendin yapman ve oyuncuları seçmen çok önemli. Buna göre planlama yaparsın. Bu her teknik adam için geçerli. Biz bunu bilerek geldik ve iyi bir kadromuz var. Zaman zaman sıkıntılı bölgelerimizde oldu ama iyi bir kadromuz var."

"Bir yerde göreve başlarsınız orada samimiyetle karşılaşınırsınız. Bazen de ayrılmak zorunda kalırsanız. Ayrılırken bile iyi ayrılmak gerekiyor. Bu camianın içindeyiz. Mesela ben Antalyaspor ve Kasımpaşa'dan ayrılmak istememiştim ama şartlar ayrılmanızı gerektiriyor bazen. Biz şükür gittiğimiz hemen hemen her yerde hedeflerimizi sağladık, böyle kötü ayrılmadık. Ne olursa olsun başkan yada yönetim ile el sıkışıp ayrılmak gerekiyor"

'YUSUF, ABDÜLKADİR, OKAY AVRUPA'DA OYNAYACAK OYUNCULAR'

"Yusuf, Abdülkadir ve Okay, bu üç arkadaşım dışında üç tane daha genç yetenekli oyuncu var. Benim görevimim bunları iyi duruma getirmek. Avrupa'ya iyi takımlara giderlerse en çok sevinen ben olurum. Avrupa'da genç yaşta giderlerse çok daha başarılı olacaktır. İnsan kaliteleri mükemmel arkadaşlar. Teklif gelirse giderler Avrupa'da oynayacak oyuncular."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.