Rıza Çalımbay’dan şok ayrılık açıklaması!

Rıza Çalımbay’dan şok ayrılık açıklaması!

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, şok ayrılık açıklamasında bulundu. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Bordo – Mavili takımın başına, Ersun Yanal’ın kovulmasından sonra Muharrem Usta ve yönetimi tarafından getirilen Rıza Çalımbay’dan flaş ayrılık açıklaması geldi.

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, "Giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz. Onun içinde tekrar bir görüşme yapmamız gerekiyor" diyerek ayrılık mesajı verdi.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay, göreve gelen Özkan Sümer ile alt yapı, 1461 Trabzon, A takımla ilgili ne yapılması gerektiği yönünde görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti, "Zaten giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz. Onun içinde tekrar bir görüşme yapmamız gerekiyor" diyerek ayrılık mesajı verdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Çalımbay, Demir Grup Sivasspor maçını kazanmaktan başka bir seçeneklerinin olmadığını ve bunun için de her şeyi yapacaklarını söyledi.

"SAKATLIKLAR OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Osmanlıspor ile oynadıkları maçta takımda yaşanan sakatlıklardan olumsuz etkilendiklerini ifade eden Çalımbay, "Maç içerisinde önce Abdülkadir, ardından Kucka ve daha sonra da kaptan Onur'un sakatlanmasıyla büyük şansızlık yaşadık. Her ne olursa olsun maçı iyi şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Ama rakibimiz de can havli ile oynayan bir takımdı. Onların da mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maçtı. Her türlü riski aldılar. Birçok net pozisyon yakaladık ama bunları değerlendiremeyerek maçtan 1 puanla ayrıldık" dedi.

"SİVASSPOR MAÇINI MUTLAKA KAZANMALIYIZ"

Demir Grup Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini söyleyen Rıza Çalımbay, "Taraftarımız önünde bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kalan 5 maçımızı mükemmel şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Klasik olacak ama hepsi final niteliğinde. Bu maçların hiçbiri kolay değil. Osmanlıspor maçı da en zor maçlarımızdan bir tanesiydi. Maç içerisinde 3 oyuncu sakatlandı. Tam kadro devam edebilseydik, maçtan farklı neticeyle ayrılabilirdik. Her şey geride kaldı, şu anda tek düşüncemiz Sivasspor maçı. Sivasspor da güzel bir hava yakaladı. Kendi taraftarımız önünde bu maçı iyi şekilde iyi bitirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"ONUR'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Osmanlıspor maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden Onur Recep Kıvrak'a da teşekkür eden Çalımbay, "Oyuncu değişikliği de yapmıştık. Tek ayağıyla kalede kaldı. Bir kaptan nasıl davranması gerekiyorsa o da kaptanlık örneği verdi. O haliyle kalede kaldığı için kendisine teşekkür ederim.  O anda çıkayım dese saygı duyabilirdik" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.