Rodallega devre arasında ayrılacak mı?

Rodallega devre arasında ayrılacak mı?

Trabzonspor’un yıldız forvet oyuncusu Hugo Rodallega, devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak mı? İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Bordo – Mavili Kulüp’te geçtiğimiz sezon beklenen performansı gösteremeyen, Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay döneminde fazla forma şansı bulamayan Hugo Rodallega, bu sezon gösterdiği performans ile takımın vazgeçilmez oyuncularından oldu.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın Burak Yılmaz’ın sakatlığında forma şansı verdiği Hugo, oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarında gönlünde taht kurdu.

Geçtiğimiz günlerde ülkesinin basınına açıklamalarda bulunan ve ayrılık mesajı veren Hugo Rodallega’nın devre arası transfer döneminde satılıp satılmayacağı merak konusu oldu.

Bordo – Mavili taraftarlar ise bu açıklamaların ardından yıldız futbolcuyu sosyal medyadan mesaj yağmuruna tuttu.

YÖNETİM HUGO’YU GÖNDERMEYECEK

Trabzonspor yönetimi ise Hugo Rodellaga’nın gönderilmesine sıcak bakmıyor. Devre arası transfer döneminde kadroyu korumak isteyen Bordo – Mavili yönetimin savunma hattına 1 veya 2 transfer yapacağı öğrenildi. Öte yandan yönetimin sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hugo’ya yeni bir teklif yapacağı belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.