ROK'tan şoke eden iddia: Futbol yöneticilerine adli operasyon yapılacak

ROK'tan şoke eden iddia: Futbol yöneticilerine adli operasyon yapılacak

Rasim Ozan Kütahyalı, Suudi Arabistan'da süper kupa maçı öncesi yaşanan Atatürk krizi ile ilgili şoke eden bir çıkış yaptı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinde yaşanan rezaletle ilgili tartışmalar sürerken, Rasim Ozan Kütahyalı'dan (ROK) şok iddialar geldi.

ROK, Süper Kupa rezaletinde imzası olan futbol yöneticilerine adli operasyon yapılacağını yetkililerce açıkça söylendiğini belirterek, "DEVLET şu an, 15-16 Temmuz 2016 günü olduğu kadar öfkeli dersem belki abartı olur ama yanlış olmaz…" dedi.

 

İşte ROK'un o sosyal medya paylaşımları...

 

- DEVLET’in dünkü rezalette sahtekarlık yapan futbol yöneticilerine adli operasyon yapacağı yetkililerce açıkça söyleniyor. Fakat bu adli operasyonun dün “Geri dönün, maçı oynamayın” diye gaza gelip coşan futbol yorumcularını da kapsayacağı da ifade ediliyor ki bu bence yanlış olur.

- DEVLET şu an, 15-16 Temmuz 2016 günü olduğu kadar öfkeli dersem belki abartı olur ama yanlış olmaz… Artık 2024 Türkiye’sini ve 2024’ün siyasal rejimini kavrayın be kardeşim… Siz muhaliflere benden başka gerçekleri söyleyen insan kalmadı. Çok acı ve trajik ama maalesef durum bu.

- Şu an DEVLET çok öfkeli, zaten bu birebir konuşmalara da yansıyor, anlıyorum. Türkiye’ye bir 29 Aralık operasyonu yapıldığı düşünülüyor DEVLET tarafından… İktidar medyasının spor servislerinde de tasfiye tasarlanıyor. Fakat bence yanlış olur. Futbol yorumcuları ortama bakarlar..

- Futbol yorumcularını hele böyle siyasi konularda bu kadar ciddiye almak doğru da değil. Bunların büyük çoğunluğu gaza gelir Atatürkçü olur, gaza gelir İslamcı olur. Bir adli-polis operasyonu yanlış olur. Sonuçta hepsi DEVLET’ten korkarlar. DEVLET ne derse onu yaparlar, sakin olun.

- Futbol yorumcuları “yolunda” adamlardır. Ne Atatürk ne İslam nede başka şey umurlarında değildir. Sadece “yolunda” olmak, şov yapmak dertleri vardır. Sabaha karşı 4’te sıcak yatağından alınırlarsa hepsi travma geçirir, ölür. Gerek yok buna.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.