Roma’dan kritik Cengiz Ünder açıklaması

Roma’dan kritik Cengiz Ünder açıklaması

Roma teknik direktörü Eusebio Di Francesco, çok kritik Cengiz Ünder açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Francesco, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Barcelona maçı öncesi Cengiz Ünder’in sakatlığına ilişkin çok özel açıklamalar yaptı.

Roma'da forma giyen milli yıldız Cengiz Ünder'in, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynanacak rövanş maçında sahada olması bekleniyor. Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Barcelona’ya 4-1 yenilen Roma, rövanş karşılaşmasında kendi sahasında mucizeyi gerçekleştirip yarı finale yükselen taraf olmaya çalışacak.

Bir süredir sakatlığı bulunan ve ilk maçta da forma giyemeyen milli yıldız Cengiz Ünder, takımla birlikte çalışmalara başlarken Katalan devine karşı ilk 11’de şans bulması bekleniyor.

‘SON ANTRENMANDA…’

‘Barcelona’ya karşı en iyi takım sahaya çıkacak’ diyerek tur için son ana kadar savaşacaklarının mesajını veren Di Francesco, “Son antrenmanda nasıl bir performans sergileyeceğine göre Cengiz’in ilk 11’de olup olmayacağına karar vereceğiz. Dün takımla birlikteydi ve bugün de kondisyonuna bakacağız” diye konuştu.

‘CENGİZ’İN KANINDA VAR’

Tecrübeli çalıştırıcı Cengiz Ünder’in sakatlığının tam anlamıyla sona erdiğini açıklarken “Cengiz Ünder boş alanları iyi değerlendirebilecek bir oyuncu. Golü hissediyor, kanında bu var” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.