Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Türkiye'ye '100. yıl' tebriği! Refah ve mutluluk diledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Türkiye'ye '100. yıl' tebriği! Refah ve mutluluk diledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü.

Bu şanlı gün tüm yurtta coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Türkiye'ye bu kutlu için bir mesaj gönderdi.

Kremlin Basın Servisi'nin yayımladığı tebrik mesajında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Putin, mesajında Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilere değindi. Bu ilişkinin dostluk ve iyi komşuluk çerçevesinde geliştiğini söyledi.

Putin ayrıca mesajında Türk halkına refah ve mutluluk diledi.

 

Putin'in Türkiye'ye 100. yıl kutlama mesajı şöyle:

 

"Değerli dostum, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının yüzüncü yılı münasebetiyle en içten tebriklerimi kabul etmenizi rica ederim. Geçtiğimiz yüzyılda ülkeniz birçok zorluğun üstesinden geldi ve ekonomik, sosyal ve diğer alanlarda tanınan başarılara imza attı. Türkiye dünya sahnesinde haklı olarak yüksek bir prestije sahiptir. Çeşitli alanlardaki işbirliği iyi sonuçlar veriyor, büyük ortak projeler sistematik olarak hayata geçiriliyor. Moskova ve Ankara, bölgesel ve küresel gündemdeki önemli konuların ele alınmasına yönelik çabalarında başarıyla işbirliği yapıyor. Dost halklarımızın faydasına ve daha adil ve demokratik bir dünya düzeninin inşası adına ikili ilişkilerimizi tüm yönlerde sürekli geliştirmeye devam edeceğimizden eminim."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.