Rusya'da rüyalarını kontrol etmek isteyen kişi, matkapla beynini deldi

Rusya'da rüyalarını kontrol etmek isteyen kişi, matkapla beynini deldi

Rusya’da yaşayan 40 yaşındaki adam, rüyalarını kontrol etmek amacıyla evde beyin ameliyatı yapmaya çalıştı. Matkapla kafatasını delen adam ölümden döndü.

Rusya'nın Novosibirsk bölgesinde yaşayan Mikhail Raduga isimli adam, beynine bir elektrot yerleştirerek rüyalarını kontrol etmek istedi.

"Bunu bilerek yaptım ve bu yüzden mutluyum” diyen Rus araştırmacı ve yazar, rüyaları kontrol etmek uğruna kafasını deldiğini söyledi.

Rüyaları nasıl kontrol edeceğini öğrenme arzusuyla tehlikeli bir "operasyona" karar vermek zorunda kaldığını belirten Rus araştırmacı "birkaç kez ölümün eşiğinde olduğunu" itiraf etti.

Vatandaşların kendisi gibi hiçbir durumda bu tür deneyleri kendi başlarına yapmamalarını önerdi.

 

f1jaab1wyaa9kta.jpg

 

Uyku felci, astral seyahat üzerine yazıları nedeniyle takipçi kitlesi de edinen 40 yaşındaki adam, elektrotu yerleştirmek için kafatasını matkapla deldikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Haziran ayında deneyleri için kendisini denek olarak seçen Raduga, başlangıçta profesyonel beyin cerrahlarına başvurmayı düşündüğünü fakat cerrahların olası cezai sorumluluğu da dahil çeşitli faktör nedeniyle, bir hırdavatçıdan aldığı matkabı kullanarak eylemi evde kendi başına gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Raduga, eylemi 17 Mayıs'ta beyin cerrahisi üzerine saatlerce video izledikten ve 5 koyun üzerinde deneyler yaptıktan sonra gerçekleştirdiğini ifade etti.

Hastaneye kaldırılan Raduga, cerrahi deneyim eksikliği nedeniyle 4 saatlik işlemi sırasında yaklaşık bir litre kan kaybettiğini ve ölümden döndüğünü dile getirdi.

Sosyal medya hesabından takipçilerine seslenen Raduga, "Denemeyin! Tahmin edebileceğinizden çok daha zor ve tehlikeli. Operasyonun 4 saatlik videosu bunu açıkça gösteriyor” dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.