Sabriye Dünya Şampiyonu oldu

Sabriye Dünya Şampiyonu oldu

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor ile ünlenen Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonu oldu. İşte ayrıntılar;

Sabriye Şengül Avusturya Viyana'da düzenlenen kemer maçında rakibini yenerek 2. kez Dünya Şampiyonu oldu.

Sabriye, Viyana'da gerçekleştirilen Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2. kez Dünya şampiyonu oldu.

Avusturya'dan ve birçok Avrupa ülkesinden Türkiye'nin gururu Sabriye Şengül'ü desteklemek için gelenler Viyana'ya akın etti. Salonun tamamı dolu olduğu birçok seyirci maçı salon dışında takip etti.

Sabriye Şengül yaptığı açıklamada, "Ülkeme bu güzel ISKA Dünya Kick Boxing şampiyonluk kemerini kazandırıp, 2. kez Dünya şampiyonu olarak ülkeme döneceğim için çok mutluyum" diye konuştu.

Sabriye Şengül, gerek ülkemizden gerek yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlarımızın desteklerinden dolayı teşekkür etti. En büyük hedefinin şimdi Bellator'da yapılacak olan şampiyonluk kemerini almak olduğunu söyledi. Türkiye'nin gururu WKU ve ISKA Dünya şampiyonu Sabriye Şengül yakında ülkemizde de canlı yayınlanan maça çıkacak.

dunya-sampiyonu.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.