'Sahte tablo' skandalında yeni gelişme!

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sahte tablo ile ilgili eleştiri yağdırmıştı. Kesici Tele 1'de katıldığı programda geri adım attı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 770 bin sterlin (6 milyon 500 bin lira) ödeyerek satın aldığı ve Fatih Sultan Mehmet ile oğlu Cem Sultan’ı tasvir eden tablonun sahte olduğu iddiası ortaya çıkmıştı.

"TABLO SAHTE, GERÇEKMİŞ GİBİ REKLAM YAPMAK AYIP"

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, önceki gün katıldığı HaberTürk yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB adına 935 bin 250 sterline aldığı Fatih portresinin sahte olduğunu belirterek, “Ekrem İmamoğlu’nun aldığı Fatih tablosu sahtedir. Gerçekmiş gibi reklamını yapmaları çok ayıp. Kendi belediyemiz çok ayıp” eleştirisinde bulunmuştu.

Kesici’nin açıklamaları gündem oldu ve CHP’lilerden açık tepkiler geldi.

GERİ ADIM ATTI
Kesici, dün CHP’ye yakınlığıyla bilinen Tele 1’de Sedef Kabaş’ın programına konuk oldu. İlk soru İmamoğlu’na yönelik sözleri oldu. Parti içinden tepkiler geldiği hatırlatılan Kesici, Türkiye’de bir kutuplaşma olduğunu, yumuşak bir dile dönülmesi gerektiğini söyledi.

Kabaş’ın “Sanırım sizden böyle bir çıkış beklemiyorlardı” yorumu üzerine Kesici, “Biraz tartışma parti içine döndü sanırım. Sonradan HaberTürk’teki programı izledim. Topa biraz sert girmişim gerçekten. Topu biraz yumuşatmak gerekirmiş. Bir de insanlar benden böyle bir çıkış beklemiyordu” dedi. Kesici'nin bu sözleri sahte dediği tablo konusunda "çark etti" yorumlarına neden oldu.

 

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

İzlenme: 1263
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar