Salah, Dünya Kupasına yetişecek mi? Açıklandı

Salah, Dünya Kupasına yetişecek mi? Açıklandı

Mısır’ın yıldız forvet oyuncusu Mohamed Salah,  Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’na yetişecek mi? Bu sorunun cevabı resmen belli oldu. İşte ayrıntılar;

Şampiyonlar Ligi final maçında Ramos ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan ve omuzundan sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Salah’ın durumu netleşti.

Sezonun parlayan yıldızı Mohamed Salah’ın Şampiyonlar Ligi finalinde omzundan sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalması ülkesi Mısır’da geniş yankı uyandırdı. Mısır basını Ramos'a büyük tepki gösterirken, Spor Bakanlığı da Salah'ın sakatlığının 2 hafta süreceğini ve Dünya Kupası kadrosunda yer alacağını ifade etti.

Mısır’ın en tirajlı gazetelerinden Al Masry Al Youm Gazetesi, hem birinci sayfadan sürmanşetten hem de iç sayfada tam sayfa olarak Salah’ın sakatlığını öne çıkardı.

Salah’ın yerde kaldığı fotoğrafı sürmanşete taşıyan Mısır Gazetesi, “Salah’ın Omzu Mısırlıların Kalbini çıkardı” ifadeleri kullanıldı.

İç sayfada ise Salah’ın Ramos’un sakatladığı pozisyon ve sahadan çıkarken ki fotoğraf verilerek, “Mısırlıların ağladığı gece… Kasap Ramos, Salah’ın omzunu çıkardı..“ diye yazıldı.

Bu arada Mısır’ın Spor Bakanlığı da Salah hakkında bilgilendirme geçerek, sakatlık sürecinin 2 hafta süreceğini ve tedavinin Liverpool doktorları tarafından olacağını duyurdu.

Salah’ın 4 Haziran’da açıklanacak Dünya Kupası kadrosunda olması ve İtalya kampına katılması da bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.