Şampiyon Baran Sertkaya’dan ilk single

Şampiyon Baran Sertkaya’dan ilk single

‘Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nda yaklaşık 6 bin 800’ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya’nın ilk single’ı ‘Hiç Kalma’, 4 Aralık günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak

Türkiye’nin ilk online müzik yarışmasında yaklaşık 6 bin 800’ü aşkın kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Baran Sertkaya, yarışma boyunca Simge, Buray ve Tarık Sezer’den koçluk alma fırsatı yakaladı. 24 yaşındaki şarkıcı, yarışma sonrası yoğun bir prodüksiyon sürecine girerek ‘Hiç Kalma’ adlı bir şarkı hazırladı. şarkı”, 4 Aralık Çarşamba günü itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında olacak.

 

b-001.JPG

 

Baran Sertkaya duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Benim için eşsiz bir deneyim oldu. Yarışmada Buray, Simge ve Tarık Sezer’le çalışmak büyük şanstı. Güzel bir single hazırladık. Çok saygı duyduğum müzisyenler şarkımıza destek oldu. Dinleyicilerimizin beğeneceğini umuyoruz. Heyecanlıyım. Vodafone FreeZone ailesine ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

 

‘Hiç Kalma’nın sözleri ve bestesi Öze Bade Derinöz’e ait. Aranjörlüğünü Çağrı Telkıvıran’ın üstlendiği şarkıda, gitarda Doğukan Aydın, yaylılarda İstanbul Strings, back vokalde Çağrı Telkıvıran, vokal kayıtlarında Utku Ünsal ve Aliş Kaygusuz, mix ve masteringte Özgür Yurtoğlu, Baran Sertkaya’ya destek oldu.

 

Şarkıya bir klip de çekildi. Çekimleri Ümraniye Film Platoları’nda tamamlanan klibin yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini İmre Haydaroğlu üstlendi. Klipte Baran Sertkaya’ya genç model Petra Radovic eşlik etti.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.