Sapık milyarder ile ilgili bir iğrenç iddia daha ortaya çıktı

Sapık milyarder ile ilgili bir iğrenç iddia daha ortaya çıktı

Sapık milyarder hakkında yeni bir iddia hayrete düşürdü. Hakkında bir çok iddianın yanı sıra bir iğrenç iddia daha ölen ABD’li sapık milyarder Jeffrey Epstein’i yeniden gündeme getirdi.

ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein öldü ama hakkında ortaya atılanlar bitmek bilmiyor.

90'lı yıllarda Jeffrey Epstein ile tanışınca hayatı kararan Anouska De Georgiou, NBC'de yayınlanan bir televizyon programına konuk oldu.

 

sapik-1.jpg


Anouska de Georgiou, Epstein'in kendisine tecavüz etmeden önce heyecandan gerçek anlamda titrediğini söyledi.

sapik-2.jpg

 

42 yaşındaki İngiliz oyuncu, diğer kurbanlarla birlikte konuk olduğu televizyon programında başına gelenler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

İngiliz oyuncu daha önce "Epstein'le tanıştığımda gençtim, gençliğin getirdiği budalalık ve umutla doluydum" demişti.

sapik-3.jpg

Epstein'den şikayetçi olan ilk kişilerden İngiliz Georgiou, Jeffrey Epstein'in kendisini Karayipler'deki gizli malikanesine götürdüğünü anlattı.

Anouska De Georgiou, Londra'daki çevresi geniş arkadaşları sayesinde 90'lı yıllarda sapık milyarderle tanışmıştı. Tüm masrafları Epstein tarafından karşılanıyordu.

 

sapik-4.jpg

Anouska De Georgiou, mahkemede "Jeffrey Epstein beni kullandı, cinsel ilişkiye zorladı ve bana saldırdı. Bize yaptıklarını derinlemesine idrak edemiyordu. Öldüğüne göre artık başka çocuklar zarar görmeyecek." demişti.

 

42 yaşındaki isim, Jude Law'ın başrolünü oynadığı 2004 yapımı Alfie filmindeki rolüyle tanındı. Ardından 'California Dreaming' adlı televizyon şovunda yer aldı.

 

sapik-6-001.jpg

 

İnsan kaçakçılığı ve seks ticareti ile yargılandıktan sonra tutuklanan ABD'li ünlü milyarder Jeffrey Epstein, 10 Ağustos'ta hücresinde kendisini asarak intihar etmişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.