Sarı Yelekliler Apple'ı Yağmaladı-VİDEO-

Sarı Yelekliler Apple'ı Yağmaladı-VİDEO-

17 Kasım'da akaryakıt zamlarını bahane ederek ülkede dev bir eylem başlatan Sarı Yeleklilerin ateşi Fransa‘nın haricinde Hollanda gibi Avrupa ülkelerine de sıçradı.

17 Kasım’da akaryakıt zamlarına tepki olarak eylem başlatan Sarı Yelekli'lerin eylem ateşi Fransa‘nın haricinde Hollanda gibi Avrupa ülkelerine de sıçramış durumda...

Tüm bu eylemler şiddetini artırarak daha da ciddi bir konuma taşınırken, Fransa‘daki kaos ortamı bir türlü sakinleştirilemiyor.

Devlet yetkilileri akaryakıt zamları hakkında alınan kararların geri çekildiğini açıklasalar da sarı yelekli protestocular eylemlerine ara vermeden ülkenin dört bir yanını yakıp yıkıyor.

Eylemlerin merkezi Paris olsa da bu kez söz konusu eylemler Bordeaux şehrine taşındı. Bordeaux‘ta bulunan birçok mağazaya zarar veren bazı eylemcilerin, ayrıca bir Apple Store‘u yağmaladığı da ortaya çıktı.

Bordeaux’ta yer alan Apple mağazasının camını kırarak içeri giren eylemciler, mağazadaki ürünlerin çoğunu yağmaladılar. Yağmacılar yüzünden bomboş kalan Apple Store, söz konusu eylemlerden etkilenen mağazalar arasına girmiş durumda.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.