Şarkıcı Gülben Ergen’e hakaret ettikleri iddiasıyla Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a dava

Şarkıcı Gülben Ergen’e hakaret ettikleri iddiasıyla Nihat Doğan ve Yeşim Salkım’a dava

Bir televizyon programında ünlü şarkıcı Gülben Ergen’e hakaret ettikleri iddiasıyla Yeşim Salkım ve Nihat Doğan’a dava açıldı.

20 ve 22 Eylül tarihilerinde yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programında Gülben Ergen’e hakaret ettikleri gerekçesiyle Nihat Doğan ve Yeşim Salkım hakkında dava açıldı. 

DHA’da yer alan habere göre, yapılan şikayet sonucu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, programın sunucusu Nihat Doğan ve programa konuk olarak dahil olan Yeşim Salkım hakkında iddianame düzenlenerek dava açılması uygun görüldü.

‘KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI’

İddianamede, programın sunucusu Nihat Doğan ve programa konuk olarak dahil olan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım’ın habercilik faaliyetiyle alakasız bir şekilde Gülben Ergen’in kişilik haklarına saldırdıkları, ayrıca Yeşim Salkım’ın Gülben Ergen’e yönelik tehdit içeren söylemlerde bulunduğu savunuldu.

UZLAŞMA SAĞLANAMADI!

İddianamede, bahsi geçen suçların uzlaşma kapsamında bulunması sebebiyle Uzlaşma Bürosu’na gönderildiği belirtilerek, taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı ifade edildi.

YEŞİM SALKIM'A TEHDİT VE HAKARETTEN, NİHAT DOĞAN'A DA HAKARETTEN DAVA AÇILDI

Şarkıcı Yeşim Salkım’a, “Alenen hakaret” ve “Basit tehdit” suçlarından 3 ay 15 günden, 2 yıl 10 aya kadar, Nihat Doğan hakkında ise, “Zincirleme şeklinde alenen hakaret” suçundan 4 ay 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

İddianamenin gönderildiği İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi. 

YEŞİM SALKIM NE SÖYLEMİŞTİ?

Gülben Ergen’in Hakan Uzan’la birlikte olduğunu iddia eden Yeşim Salkım, Gülben Ergen yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldığını söylemişti. Bir dönem Hakan Uzan’la evli olan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’le olan ilişkisi için dedektif tuttuğunu söylemişti. Maddi ve manevi zarara uğradığını söyleyen Yeşim Salkım, ‘başka yuva yıkmasına izin vermeyeceğim’ şeklinde açıklamalar yapmıştı. Ayrıca Hakan Uzan’la Gülben Ergen’in elinde görüntüleri olduğunu iddia eden Yeşim Salkım, Yılmaz Erdoğan ve Mustafa Erdoğan’ın her şeyi bildiğini öne sürmüştü.

GÜLBEN ERGEN İDDİALARA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Bu açıklamaların ardından Gülben Ergen, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yapmıştı.  Şikayetçi olacağını söyleyen Gülben Ergen, iddialar için üzüldüğünü belirtmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.