Şarkıcı Üngür’e terör propagandasından gözaltı

Şarkıcı Üngür’e terör propagandasından gözaltı

O Ses adlı yarışmada Türkiye birincisi olan şarkıcı Ferat Üngür, sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası iddiasıyla Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir televizyon kanalında katıldığı O Ses Türkiye adlı yarışmasında birinci olan şarkıcı Ferat Üngür'in sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı.

Terör propagandası nedeniyle operasyon düzenleyen ekipler, evinde yakaladığı Üngür'ü gözaltına aldı. Üngür, ifadesinin alınması için Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ferhat Ünger kimdir?

Ferat Üngür terör propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ünger O Ses Türkiye'nin birincisi belli oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu Ferat Üngür kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Ferat Üngör, O Ses Türkiye'de söylediği Zülfü Kaküllerin Amber Misali türküsü ile çıkış yaptı. Söylediği türküler ile ilgi gören Ferat Üngör, dört jüri arasından Murat Boz'u tercih etti.

Diyarbakır'lı olan Ferhat Üngör, jüri üyelerini de kendine hayran bıraktı. Yarı finalde Turnalar şarkısı ile iyi bir performans sergileyen Ferat Üngör vatandaşların takdirini kazandı ve Murat Boz ile birlikte finalde yarışma adayı oldu.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.