Savcılıktan Ahmet Kural için flaş karar!

Savcılıktan Ahmet Kural için flaş karar!

Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Hatice Zeynep Tunç, Kural’ın “Benim öyle bir komşum yok” ifadesiyle yalancı tanıklıktan suçlanmıştı. Tunç bu açıklamadan sonra Kural’dan şikayetçi oldu. Savcılık ise soruşturma için kararını verdi

Ahmet Kural’ın Sıla Gençoğlu’nu döverken gördüğünü iddia eden ve arkadaşına WhatsApp’tan “Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor” yazan Hatice Zeynep Tunç, Sıla ile Ahmet Kural’ın davasında tanık olmuştu. Ahmet Kural, böyle bir komşusunun olmadığını söyleyerek Tunç’un yalancı tanık olduğunu öne sürmüştü. Bunun üzerine Hatice Zeynep Tunç, Ahmet Kural’dan şikayetçi oldu ve soruşturma açıldı ancak savcılık, takipsizlik kararı verdi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Ahmet Kural tarafından yalancı tanıklıkla suçlanan Hatice Zeynep Tunç, ünlü oyuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Ahmet Kural ile Sıla arasında geçtiği iddia edilen darp olayına şahit olduğunu öne süren Tunç’un tanık olarak ifadesinin alındığı belirtildi. Yalan tanıklık yapmasının mümkün olmadığını söyleyen Tunç, Ahmet Kural’ın iftira suçu işlediğini belirterek şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavclığı’nın 15 Şubat 2019 tarihli takipsizlik kararında Ahmet Kural hakkında iftira suçunun oluşmadığı belirtildi.

İşte o karar:

“Şüpheli Ahmet Kural’ın iftira kast amacı olduğunun tespiti bu aşamada yapılamayacağı anlaşıldığından şüpheli hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiştir” 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.