‘Sefirin Kızı’ndan yeni tanıtım

‘Sefirin Kızı’ndan yeni tanıtım

Milyonları ekran başına kilitleyen, ‘Sefirin Kızı’, dizisi yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla hayranlarında büyük heyecan yarattı. Tanıtım, kısa sürede yüz binlerce kişiye ulaştı.

Star’da yayınlanan ‘Sefirin Kızı’, yeniden ekrana dönmek için gün sayarken yayınlanan 16’ncı bölüm tanıtımı büyük ses getirdi. Dizinin hayranları, merakla bekledikleri tanıtımı karşılarında görünce sosyal medya hesaplarından binlerce yorum yaptı. Aynı zamanda dün akşam yayınalanan özel bölüm, herkesi ekran başına kilitledi.

 

ŞARKI HÜZÜNLENDİRDİ

 

Ekranların en beğenilen çiftlerinden olan Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül Doğulu (Nare), yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, oyunculuklarıyla da büyük beğeni topladı. Funda Arar’ın ‘Senden Öğrendim’ isimli şarkısının eşliğinde yayınlanan tanıtım, adeta duygu seli yaşattı.

 

BİNLERCE YORUM ALDI

 

Öte yandan ‘Sefirin Kızı’, sosyal medyada da yeni bölüm tanıtımıyla birlikte binlerce yorum aldı. Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#SefirinKızıBaşlıyor’ etiketiyle yorum yapan seyirci, Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun oyunculuğuna duydukları hayranlığı dile getirdi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.