'Seks köleliği'nden kurtulup evlendi

'Seks köleliği'nden kurtulup evlendi

Katil sürüsü IŞİD'in dört ay boyunca toplu tecavüz edip işkence yaptığı Feride Halaf, dünya evine girdi.

Feride Halaf, 16 yaşındayken Irak'ın kuzeyindeki Koço köyünde terör örgütü IŞİD tarafından kaçırıldı. Katil sürüsü tarafından toplu tecavüze uğradı, işkence gördü.

Seks köleliğine zorlanan kız çocuğu, dört ayın sonunda açık kalan bir kapıdan kaçarak teröristlerden kurtuldu. Annesi ve erkek kardeşiyle Musul'a ulaştı, oradan da Almanya'ya gitti. Mülteci kampında kendisi gibi Ezidi bir mülteci olan Nazhan Hasan ile tanıştı.

Çift, kabus dolu yılların ardından Almanya Köln'de evlendi. Kocasını 'ruh eşim' olarak tanımlayan Feride Halaf, düğün için "Hayatımın en güzel günü" ifadesini kullandı. 500 davetlinin katıldığı düğünde İngiliz basınına konuşan damat Nazhan ise, "Çok mutluyum, hayatımın aşkıyla tanıştım. Bugünü asla unutmayacağım. Onun adına çok gururluyum, gerçek bir savaşı. Feride'yi bir daha yalnız bırakmayacağım" dedi.

seks-kolesi.jpeg

Katil sürüsü IŞİD, Haziran 2014'te Musul'daki tarihi El Nuri Camii'nde hilafet ettikten sonra Irak ve Suriye'nin çoğunluğunu ele geçirdi. Binlerce sivili öldürüp binlercesine de işkence eden teröristler, 2016 sonunda başlayan uluslararası operasyonla adım adım geriledi ve günümüzde çölde birkaç bölgeyi kontrol ediyor.

sekskolesi.jpeg

Kafa kesme görüntüleriyle dünyayı ayağa kaldıran teröristlerin, söz konusu karanlık dönemde 7 bin kadar Ezidi kadın ve kız çocuğunu seks kölesi olmaya zorladığı biliniyor.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.