Selahattin Paşalı bebeğine rol aldığı dizinin adını koyacak!

Selahattin Paşalı bebeğine rol aldığı dizinin adını koyacak!

Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı doğacak çocuğuna koyacağı ismi açıkladı. Paşalı rol aldığı diziden esinlendi.

Kalp Atışı, Leke, Babil ve Aşk 101 dizilerindeki oyunculuğu ile ismini duyuran Selahattin Paşalı, son olarak Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynadı. Genç yaşta şöhreti elde eden oyuncu, geride bıraktığımız günlerde 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturdu.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından yapılan 41. İstanbul Film Festivali'nin ödül törenine katılan Paşalı, bebeklerine koyacakları adı duyurdu.

Törende açıklamalarda bulunan oyuncu, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hakkında, "Elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm ekip ile güzel bir iş çıkardık. Devamı gelecek. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Popülerlik beni korkutmaz tam tersine daha fazla başarılı ve mütevazi olmak için beni motive eder" ifadelerini kullandı.

 

LEYLA PERA PAŞALI


Lara Tümer ile ilk bebeklerini kucağına alacak olmanın mutluluğunu yaşayan Paşalı, "Çok heyecanlı ve mutluyum. Çok güzel bir yıl geçiriyorum. Bebeğin ismi Leyla Pera Paşalı olacak inşallah" dedi.

Başak Dizer'le seneler önce oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, geride bıraktığımız gün kucaklarına aldığı oğullarına Kurt Efe ismini koydu. Selahattin Paşalı da Tatlıtuğ'un peşinden giderek çocuğuna rol aldığı dizinin ismini verdi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.