Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi!

Geçtiğimiz sene boşanma kararı alan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra ikinci kez evlendi.

2019 yıllında masalsı bir düğünle hayatlarını birleştiren Selin Ciğerci ile futbolcu eşi Gökhan Çıra sevenlerini şoke eden ani bir kararla 10 Eylül 2021 tarihinde boşanmıştı.

Ciğerci ve Çıra boşanmanın ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak sevenlerine bilgi vermişti.

 

''ÇOK ÇABALADIK"


Sosyal medyadan ortak açıklama yapan ünlü çift, ''Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.'' demişti.

 

dvdvvd.jpg


İKİNCİ KEZ EVET DEDİLER


Ayrılığın ardından ikili birbirinden uzak kalamayarak yeniden barıştıklarını açıklamıştı. Ünlü çiftin sessiz sedasız ikinci kez evlendiği ortaya çıktı. İlk evliliklerinde abartılı ve şık bir düğün töreniyle evlenen ikili bu kez sade bir törenle dünya evine girdi.

 

dvdvdvd-001.jpg

 

Gazete Magazin'in yayınladığı fotoğrafta Gökhan Çıra, ikinci nikahına beyaz gömlekle katılırken Selin Ciğerci kot pantolon ve siyah bir bluz tercih etti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.