Şener Özbayraklı, Galatasaray'a mı transfer oluyor?

Şener Özbayraklı, Galatasaray'a mı transfer oluyor?

Sarı lacivertli kulüple sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Şener Özbayraklı’nın Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi.

Gelecek sezonun planlarına şimdiden başlayan Galatasaray, sağ bekte Linnes ile yola devam etme kararı alırken, Mariano ile yolları ayıracak. Brezilyalı futbolcunun yerine yerli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Şener Özbayraklı ile anlaşmaya vardı.

Güneş Gazetesi’nde yer alan habere göre, 2 senedir Galatasaray’da forma giyen Mariano’nun 33 yaşında olması nedeniyle gelecek sezon düşünülmediği, Fatih Terim’in gelecek sezon Linnes – Şener Özbayraklı ikilisine sağ beki emanet edeceği öğrenildi.

Fenerbahçe’de yeterince forma şansı bulamayan Şener Özbayraklı’nın da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ve Galatasaray’la anlaşmaya vardığı iddia edildi.

2019-2020 sezonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano, kulüpten 2,350 bin Euro kazanıyordu. Brezilyalı oyuncunun ülkesine dönme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.