Şenol Güneş basın toplantısı düzenliyor! Canlı aktarıyoruz

Şenol Güneş basın toplantısı düzenliyor! Canlı aktarıyoruz

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenliyor. Canlı takip edebilirsiniz. İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

Siyah – Beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında açıklamalar yapıyor.

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları;

Takım olarak da kulüp olarak da yeni başarılar elde etmek istiyoruz. Geçmişleri artık unuttuk. Seyirci iyi futbol ve iyi oyunla keyif almak istiyor. Biz de onları mutlu etmek için olağanüstü çalışmalıyız. Yaptığımız işten heyecan duyuyoruz ve bu heyecanın başarı getirmesini bekliyoruz. Hiçbir zaman mazeret üretmedik, çözüm ürettik. Şampiyon olmak, şampiyon gibi düşünmekten geçer. Her şeyin en iyi olması gerekir. Biz yıldızları seyretmek istemiyoruz. Yıldızlarla yarışmak istiyoruz. Hep bakan olmak istemiyoruz. Hep geride kaldık ve komplekslerimiz oldu. Biz yıldızlara bakan taraf olmak istemiyoruz. Biz yıldızlara sahip olmak istiyoruz. Biz yıldızları seyreden değil, onlarla beraber yürüyen, onlarla yarışan takım olmak istiyoruz. Biz tesadüfen iş yapıp, tesadüfen sonuç almak istemiyoruz. Yaptığımız hataların da farkındayız. Her maça %100 motivasyonla, kazanmak için çıkacağız. Dürüstlük her zaman ön planda olacak. Rakiplere kesinlikle saygılı olacağız, yarışacağız ama en iyinin de biz olduğunu göstereceğiz.

CENK İÇİN HAYIRLI OLSUN

Biz tesadüfen iş yapıp, tesadüfen sonuç almak istemiyoruz. Yaptığımız hataların da farkındayız. Her maça %100 motivasyonla, kazanmak için çıkacağız. Dürüstlük her zaman ön planda olacak. Oyuncu almayı tabii ki isterim ancak bu ekonomiyle ilgili bir durumdur. Bu konuyla ilgili kararı Başkan verir. Benim oyuncularımın ödemeleri zamanında yapılıyorsa sorun yoktur. Cenk'in transferi kesinleşmişse hayırlı olsun diyorum. Hep üzüldüm hem sevindim. Çok karakterli, iyi bir Beşiktaşlı olduğunu bildiğimiz Cenk'in ayrılacak olmasından dolayı. Bir eksiğini söyleyeyim; ilk sene ne zaman oyuna gireceğim diye çok hareket ediyordu. Bir maçta almayınca bozulmuştu. O bozulmayı yapmazsa önü açık.

ARDA'YI İSTEMEYEN ANTERNÖR YOKTUR

Arda'yı Şenol Güneş istemiyor" diye bir şey yok. Onu istemeyen antrenör olmaz. Burak da Arda da Selçuk da beğendiğim oyuncular. Alın kardeşim. Hiç konu değil ama Ozan'ı duydum. Çok üzüldüm. Her oyuncunun kaybolmasına üzülürsün. Bazen biz de elimizdeki oyuncuyu kaybedebiliyoruz. Arda şu an dünya kariyerinde Cenk Tosun'un önünde bir futbolcudur. Arda'ya, Messi'ye Suarez'e "Hayır" mı diyeceğim? Şu anda bir oyuncu beklentim yok. Belki bir oyuncu gidebilir. O zaman değerlendiririz. Şimdi Cenk gidince bir oyuncu alınmasında yarar var. Orada Negredo ve Mustafa var. Az önce konuştuk, Monaco'da 5 santrafor var diye. Aras'ı çok severim. Oynamaması hem bizim hem de onun için kayıp. Boyko ve Aras'a kulüp bulmaları söylendi. Oyuncularımdan memnunum, ligde geride kaldık, puan olarak gerideyiz ama oyun olarak öndeyiz.

BALOTELLİ BEDAVYSA GELSİN

Balotelli tartışılmaz. Aldığım bilgilere göre kendisine etrafına zarar verecek boyutta olduğu söyleniyordu o yüzden sıcak bakmamıştım ama iyi oyuncu Balotelli. Bedavaysa gelsin, soru işaretleri var. Oyuncu olarak bize çok uygun ama özel hayatı sorunlu. Ama alınırsa ve gelip oynarsa bir şey diyemem.

ORKAN VE MUSTAFA'YA TEKLİF VAR

Mustafa Pektemek ve Orkan'ı isteyen takımlar var ama Orkan'ı verince biz ne yapacağız? Burada oynayamıyor deniyor. E oynasın? Bu onun elinde. Orkan çok yetenekli bir oyuncu.

DEMBA BA TRANSFERİ

Demba Ba ekonomik olursa gelir. O kabul; Demba Ba şu anda Cenk'in yerine alınabilecek bir oyuncu değil. Alınacak oyuncu konusunda net bir şey yok, sadece isimler konuşuluyor.

Gelip yedek de kalabilir, çok iyi de oynayabilir. Ekonomik şartlar oluşursa olabilir ancak bu Cenk'in yerine alındığı anlamına gelmez.

SİVAS MAÇI ENTERESANDI

Bazı maçlar yüzde 20'dir, bazıları yüzde 80'dir. Yenildiğimiz Sivasspor maçı çok enteresan oldu, mucizeler vardı. O maçı kazanmalıydık. Oyun olarak iyimiz ama gol sayımız düşüyor.

OĞUZHAN VE TALİSCA

Oyun olarak Beşiktaş'taki ilk senemden daha iyi durumdayız. Geçen sezon Oğuzhan ve Talisca gol atıyorlardı, bu sezon ilk yarıda atamadılar. Quaresma zaten gol atamıyordu, orta yapıyordu.

Şunu dersem haksızlık olur. Ben futbolcularıma, "Kötüsünüz" diyemem. Leipzig'e kaybedebilirdik mesela adamlar ezdi bizi. Burada da içime sinmiyor, şanssız puanlar kaybettik"

Hocam size teklifler geliyor mu?

Şenol Güneş: "Teklif meklif bunlar benim dışımdaki hadise. Söylersem gereksiz gündem yapmış olurum. BEN BEŞİKTAŞ'A AİTİM"

"50 senedir bu işim içindeyim. Yeteneğin kaybolmasına üzülüyorum. Oyuncuların hepsi kendisi yaptı, biz sadece yardımcı oluyoruz"

OĞUZHAN 40 MİLYON EURO

Oğuzhan'a, "Tolisso 40 milyon euro'ya transfer oluyor, senin değerin neden daha düşük olsun?" diye sordum. Çalışıyor, ama yetmez. Daha fazla çalışması lazım.

CENK VE ARDA AÇIKLAMASI

Aboubakar'ı kazanmak için Cenk'i unutsak ne olacaktı? Kulüp kaybetmiş olacaktı. Oysa şimdi kazanç ortada. Biz o dönem yaptığımızla hem Aboubakar'ı hem de Cenk'i kazandık. İncelik burada.

Arda Turan 4 sene daha oynar. Hataları var, getireceğiz yapma diyeceğiz. Cengiz ve Emre'ye üzülüyorum.

GÖKHAN TÖRE NE ZAMAN DÖNECEK?

Gökhan Töre için Mahrez'den daha iyi oyuncu demiştim ama uzun zamandır aramızda yok. Şampiyon oldukları sene Leicester'ın maçını izlerken söyledim "Bizim Gökhan (Töre) bu Mahrez'i geçer" dedim. Ama talihsiz bir sakatlık yaşadı. Maalesef, sakatlık ve ne olursa olsun şu anda kenarda.

TOSİC VE BECK AÇIKLAMASI

Andreas Beck iyi bir oyuncuydu ama sinirleniyordum. Öne çıkmadan geride kalıyordu. Önce öne çık önde kalamazsan geri dön. Tosic alıyor veriyor topu sonra gidiyor kapıyor ama ben buna takılıyorum. Bilerek mi yapıyorsun dedim.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.