Şenol Güneş Beşiktaş’tan ne zaman ayrılıyor? Milli Takım’la ilgili planları neler?

Şenol Güneş Beşiktaş’tan ne zaman ayrılıyor? Milli Takım’la ilgili planları neler?

Milli Takım’la anlaşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milli Takım ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında kulüpteki geleceği ve Milli Takım’la ilgili planlarını anlattı.

Beşiktaş’ın büyük bir marka olduğunu söyleyen Şenol Güneş, kulübe ve taraftara olan sevgisinin sonsuz olduğunu, Beşiktaş’a olan sevgisi için ‘hep yüreğimde kalacak’ ifadelerini kullandı.

Milli Takım’la ilgili düşüncelerini daha önce de açıkladığını söyleyen Güneş, Başkan Fikret Orman’la herhangi bir kavgasının olmadığını belirtti.

BEŞİKTAŞ EKONOMİSİ İLE BEKLENTİLER ARASINDA ÇELİŞKİ VAR

Beşiktaş’ın ekonomisi ile beklentisi arasında çelişki olduğunu söyleyen Şenol Güneş, bu çelişkiler düzelmezse her kulüpte daha büyük faciaların olacağını söyledi. Ayrıca Beşiktaş’a ayrılmak için gelmediğini, ‘öyle olsa 2 yıllık sözleşme imzalamazdım’ sözleriyle ifade etti. Güneş, kulüp içinde sorunların olduğunu ancak kimseyi suçlamanın doğru olmayacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ’TAN NE ZAMAN AYRILACAK?

Kulüpten ne zaman ayrılacağı sorulan Şenol Güneş, “sezon sonunda ayrılacağım gibi görünüyor” cevabını verdi. Şenol Güneş, daha önceki açıklamalarında, hem Beşiktaş hem de Milli Takım’ı çalıştırmayı doğru bulmadığını söylediğini hatırlattı.

‘FENERBAHÇE’YE KARŞI DÜŞMANLIĞI VAR’ İDDİASI

Şenol Güneş, kendisinin Fenerbahçe düşmanı olarak gösterildiğini ancak sarı lacivertli kulübe hiç saldırmadığını, Ersun Yanal ile görüştüğünü, Ali Koç’la da görüşeceğini, niyetinin herkese güzel bakmak olduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN TEKLİF GELDİ Mİ?

Şenol Güneş, Beşiktaş yönetiminden kendisine teklif gelip gelmediği konusunda, “Sadece benim istememle olmaz. Biliyorsunuz Mayıs'ta kongre var. Yönetimin de tavrı burada önemliydi. Biliyorsunuz kulüp "Hoca ile 3 sene uzatmak istiyoruz" dedi. Size de söyledim. Bana öyle bir teklif gelmedi” ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ: “HAYALLERİM VAR”

“Şenol Güneş, Fatih Terim, Mustafa Denizli size ne yapmış? Hainlik mi yapmış? Denizli ile konuşuyorum, senin yüzünden hastalandım diyor. Sen Milli Takım'a gitmeseydin, ben giderdim diyor, stres yaptım diyor hoca. Şakalaşıyoruz. Cumhurbaşkanı beni aradı ve benden bir görev bekliyor. Benim için beklemiyor arkadaşlar ülke için bekliyor. Benden beklediği bir şey var. Benim önceden yaptığım işlerin altını çiziyor ve benden bir şeyler bekliyor. Hayallerim var, kazanma hırsıyla yaşayan bir insanım.”

MİLLİ TAKIM’DAN ÖNCE BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF GELSEYDİ…

Milli Takım’dan önce Beşiktaş’tan teklif gelseydi ‘belki de kalacaktım’ diyen Şenol Güneş, bu durumun zor olduğunu hem kongrenin olması hem de istemeyen bazı kişiler olduğunu açıkladı. Beşiktaş’a geldiği günlerde de kendisini istemeyenlerin olduğunu, bu kişilerin kimler olduğunu bildiğini söyledi. 

NEGREDO VE İLHAN MANSIZ MESELESİ

Negredo’yu kendisinin göndermediğini söyleyen Güneş, para getireceği düşüncesiyle yönetimin gönderdiğini söyledi. İlhan Mansız’ın gönderilmesinde de kararın kendisine ait olmadığını, genç antrenörle ilgili kavganın kendisi dışında yaşandığını belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.