Şenol Güneş ile yollar ayrılacak mı? Fikret Orman açıkladı

Şenol Güneş ile yollar ayrılacak mı? Fikret Orman açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu ve Şenol Güneş ile yollarına devam edip etmeyeceklerini ifade etti.

Beşiktaş’ta ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçların ardından gözler Başkan Fikret Orman ve yönetimine çevrildi. Şenol Güneş’in görevimin başındayım açıklamasının ardından Fikret Orman’ın ne açıklama yapacağı merak konusu olmuştu. Kasımpaşa karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet taraftarlarda ve yönetimde büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Fikret Orman, Şenol Güneş’in geleceğine ve yıldız futbolcuların son durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Orman devre arası transfer döneminde Pepe’den sonra 4-5 futbolcu ile daha yolların ayrılabileceğini ifade etti. Fikret Orman transfer yapacaklarını da bunlardan 2 tanesini savunma bölgesine olacağını açıkladı.

Oğuzhan Özyakup’un performansına ilişkinde konuşan Fikret Orman, beklentilerin altında olduğunu, kendisinin de bu durumun farkında olduğunu, ligin ikinci yarısında daha iyi bir Oğuzhan seyredeceklerini kaydetti.

ŞENOL GÜNEŞ İLE YOLLAR AYRILACAK MI?

Teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrılacak mı sorusuna Fikret Orman, hocanın sözleşmesinin devam ettiğini, sezon sonunda buna oturup karar verileceğini kaydetti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.