Şenol Güneş konuşamadı

Şenol Güneş konuşamadı

Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşması ardından teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında konuşmadı.

Spor Toto Süper Lig’de 31. Haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray – Beşiktaş karşılaşmasında 3 puanı alarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray oldu. Fernando ve Rodrigues’in attığı gollerle 2-0 biten karşılaşmanın ardından sarı kırmızı ekip liderliğini kutlarken siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, basın açıklaması yaptı. Güneş basın açıklamasının ardından gazetecilerden soru almadan toplantıyı tamamladı. 

 

Basın toplantısı 1 dakika sürdü
Yapılan basın toplantısında maçla ilgili değerlendirmede bulunmayan Şenol Güneş, toplantının başında mecburiyetten katıldığını belirtti. Güneş, birçok değerin bu akşam oynanan karşılaşmada anlamını kaybettiğini ifade ederken, 1 dakikalık açıklamasında şunları söyledi: 

 

'Konuşmaktansa yazarak değerlendirmede bulunmanın katkı sağlayacağına inanıyorum'
"Bu durum maçla ilgili değil. Yaptığımız açıklamalar artık monoloğa dönüştü. Diyalog olmayan bir atmosferde artık ne söylersek söyleyelim bir anlamı yok. Bu yüzden karşılaşmanın ardından da yorum yapmayı doğru görmüyorum. 
Buraya gelmemin sebebi mecburiyet. Davranış ve konuşmalarımızın toplum tarafından aşağılanan bir ortamda bir şeyler söylemek istemiyorum.  Bu yüzden konuşmaktansa değerlendirmelerimizin yazarak yapılmasını daha doğru buluyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi akşamlar. "

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.