Şenol Güneş: 'Türkiye-İtalya maçı çok zor olacak'

Şenol Güneş: 'Türkiye-İtalya maçı çok zor olacak'

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu Şenol Güneş oldu.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu.

Programdan öne çıkanlar:

MİLLİ TAKIM NE DURUMDA?

 

Bir ülkenin kalkındığı bireylerine yansımalı. Futbol da böyle bir şey. Biz çocuklarımız ile başarıyla bir araya getirdiysek mutlu oluruz.

Olağanüstü bir şeyi hiçbir futbolcumdan istemedim. Olanı gayret etmeli. Doğru işler yaparak ondan keyif almak istiyorlar. Aile gibi olmayı sağladığımızı düşünüyorum. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Oyuncularımızın keyif veriyor olması, başarısı önemli. Biz hem yapılanmayı yapacağız. Saha sonuçları gelecek neslin idolü olacaklar.

Zaman zaman alınan saha sonuçları her defasında doğruyu yaptığınız anlamına gelmez. Türkiye'deki futbolda en büyük başarızlık ekonomik idari. Futbolda para amaç iken araç oldu. Neymar 200 milyon lira verildi. Daha mı iyi oynadı gittiği takımda. Hayır. 

EN BEĞENDİĞİ KALECİ KİM?

 

Eğitimi az olan dönemden geliyoruz. Başından beri yaptıkları başarılar ve aldığı eğitim karşılığında daha fazlasını yapan kişi olarak Rüştü Reçberi beğeniyorum.

"TÜRKİYE-İTALYA MAÇI ÇOK ZOR OLACAK"

Bizim oyuncular ile de bir imtihan olacak. Türkiye-İtalya maçı çok zor olacak. Bu turnuva daha önceki oyundan daha farklı olacak. Bunları yaparsak Dünya Şampiyonasına katılırız. Yarışmalarda daha iyi olmamız için alttan da bir yandan eğitmeliyiz.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.