Şenol Güneş’e bomba teklif!

Şenol Güneş’e bomba teklif!

Süper Lig’de son iki sezondur şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş’e bomba bir teklif yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Galatasaray’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı azaldı. Teknik direktör Şenol Güneş’in ise alınan mağlubiyetin ve Fenerbahçe derbisinde yaşananların ardından sezon sonunda istifa edeceği iddia edildi.

Trabzonsporlu taraftarlarda Şenol Güneş’in ısrarla sezon sonunda yuvasına dönmesini istiyor. Tüm bu yaşananların yanı sıra Şenol Güneş'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Şenol Güneş’e sürpriz bir teklifin olduğu ileri sürüldü.

İddialara göre teknik direktör Şenol Güneş ile Beşiktaş'ın yolları sezon sonu ayrılıyor. İşte Güneş'i Türkiye'den ayrılmaya iten nedenler ve yeni adresi ile alacağı yıllık ücrete dair bilgiler.

Beşiktaş'ta 3. sezonunu yaşayan bu sürece 2 lig şampiyonluğu sığdıran Şenol Güneş, Siyah Beyazlıları Şampiyonlar Ligi'nde de gururlandıran bir performans ile öne çıkardı. Bu süreçte birçok önemli zafere imza atan deneyimli çalıştırıcı ve oyuncuları dev kulüplerin de saygısını kazandı. Buna en yakın örnek de kupa maçında Kadıköy'de yaşananlar sonrası Şampiyonlar Ligi'ndeki rakip Bayern Münih'in hocası Jupp Heynckes'in Şenol Güneş'e geçmiş olsun dileklerini iletmesi gösterilebilir.

Tüm bunlar yaşanırken Orta Doğu'nun en önemli takımlarından birinde flaş bir gelişme yaşandı. Katar'dan Şenol Güneş'e çılgın bir teklif geldi ve deneyimli, teknik adama yıllık 7 milyon euro civarında bir sözleşme teklif edildi.

YENİ ROTASI KATAR!

Birkaç ay önce gelen bu teklifi ilk etapta reddeden Güneş, ligdeki gidişatın yanı sıra özellikle son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle fikrini değiştirdi ve kendini çok yorgun hisseden Şenol Güneş’in, silkinip toparlanmak adına büyük ölçüde Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldığı ve Katar’dan gelen teklife onay verdiği iddia edildi.

TEKLİF HANGİ TAKIMDAN?

Teklifin hangi takımdan geldiği belirsizliğini korurken, şampiyonluğu Al Duhail'e kaptıran ve ligi 2. sırada ve şampiyonun 11 puan gerisinde bitiren Al Sadd Kulübü'nün yetkililerinin Güneş'i takımda görmeyi çok istedikleri de kulislerde konuşuluyor.

TRABZONSPOR’UNDA İLGİSİ VAR

Trabzonspor yönetiminin de teknik direktör Şenol Güneş’e ilgisinin olduğu, Beşiktaş’tan ayrılması durumunda Trabzonspor’un başına getirilmesi için büyük çaba sarf edileceği ve yeni sayfa açılacağı öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.